dimecres, 17 de febrer del 2021

Sense títol

Avui no publicaré res.

17 comentaris:

NoName ha dit...

LLavors per què has posat un títol?

Peix ha dit...

No faré cap comentari.

Peix ha dit...

No respondré perquè és una paradoxa.

Sergi ha dit...

Just avui que pensava passar a comentar...

NoName ha dit...

Jo crec que aquest post ja s'ha publicat i existeix, no sé com dir-ho.

NoName ha dit...

No hi veig cap paradoxa, és ben obvi que és un post més!

Pons ha dit...

I si fem que aquest sigui el post amb més comentaris de la història?

Pons ha dit...

De la història d'aquest blog es clar.

Peix ha dit...

XeXu, ho sento, un altre dia serà.

Peix ha dit...


NoName, abans-d'ahir sí que vaig publicar res.

Peix ha dit...

Pons, seria el millor que li ha passat a aquest blog. Trobar la glòria a la seva entrada més absurda és per a mi un somni i posaria en evidència l'èxit que es mereix.

Anònim ha dit...

Estem parlant de la glòria de un post que no existeix o què?

Peix ha dit...

Una glòria inexistent, què més es pot demanar?

NoName ha dit...

La veritat és que no sé de què estàs parlant, jo no hi veig cap cosa absurda a aquesta entrada ni molt menys. És cert que és un post molt senzill, fins i tot en diria poc treballat, però no per això hem d'anar buscant-li qualitats que és ben obvi que no té, contingut més enllà del visible i/o conspiranoies. L'article és més aviat poc original, de fet el podria haver escrit qualsevol, i això de l'absurd hi manca en totalitat. El post és honest no diu més d'allò que ve anunciat al títol, no enganya, no intenta vendre fum, el típic article de dia a dia quan hom s'avorreix una mica i ho deixa apuntat perquè consti. No ens podem queixar ni tampoc en podem exaggerir les seves qualitats! A aquest post un només hi troba l'esperat.

NoName ha dit...

Fins i tot en podriem dir que és un post correcte.

Peix ha dit...

Per damunt de tot soc honest; enganyar al lector m'ha semblat sempre una acció roïna.

Ara bé: no crec que sigui un port correcte. Qui no ha fet una acció similar a la seva vida? No té res d'especial, és més, ratlla el mal gust per l'evident manca d'originalitat. Podria provocar tristesa, ja que mostra la poca predisposició de l'autor en intentar ser genuí. És un post fàcil i poc treballat.

Ara bé (2): La veritat és que vaig escriure un post llarguíssim que no crec que publiqui mai (si ho faig haurà passat pel sedàs de la censura). Un cop el vaig tenir escrit, el vaig desar com a esborrany i vaig publicar les quatre paraules.

NoName ha dit...

Això és correcte! Quan un nota que la qualitat de l'article que acaba d'escriure és inexistent, el millor que pot fer és desar-lo com a esborrany i publicar qualsevol altra cosa, ni que sigui un post fàcil i poc treballat! L'honestedat per damunt de totes les coses!!

Creative Commons License