dimecres, 2 de desembre del 2020

Bona nit

Avui és l'aniversari d'una antiga amiga. No en sé res d'ella i tampoc he fet l'esforç de saber-ho. Ho he recordat ara que he mirat per primer cop del dia, quin dia era. Sempre em deia, si no recordes el dia del meu aniversari i no em felicites, m'enfadaré i, com que te n'oblidaràs, ja m'enfado ara. Bé, no era ben bé així, però tampoc està gaire lluny del que em deia. Em queia molt bé, en un sentit figurat, però jo encara no era un peix i no tenia cap mena de capacitat per entendre a les persones. És clar que quan vaig convertir-me en peix, la necessitat d'entendre a les persones va deixar de tenir sentit, havia d'entendre els altres peixos. Tampoc els entenc. No sé on era. No li vaig fer el cas que requeria, per a mi només era una amiga. El cas és que va aconseguir que mai m'oblidés del seu aniversari. Només me'n puc oblidar si em passa el dia sense que me n'adoni i avui gairebé passa de llarg.

M'agrada perdre el compte dels dies. Quan estava de vacances, les vacances de tres mesos, tota una vida, no hi havia ni u, ni dos, ni dilluns, ni diumenge. Per alguna raó, ara em passa de entre setmana. Avui és dimecres, però podria ser dilluns, o divendres. Perdo el compte. I em falten dies al final. Com que no soc especial, dono per suposat que aquest oblit és el dia a dia dels peixos.

 

I ara, la raó principal d'aquesta entrada, rebem amb un fort aplaudiment al gran poeta, Poeta del Mató!

Bona nit

La tinta del corb amara
un cel ferit per la tempesta.

Poeta del Mató


Que bo que és el gran poeta, Poeta del Mató.

6 comentaris:

NoName ha dit...

Avui no va haver-hi cap tempesta, ja podem despedir al Matonià.

Anònim ha dit...

Bona tarda

Avui és el dia de descans feiner del Pons's Blog. Sabem que estàs nedant a les aiģües equivocades i he vingut a recordar-t'ho.

NoName ha dit...

Desperta't Peix!!
A la fàbrica de farlopa,
el Pons et necessita enviar
Coca

A la fàbrica de farlopa,
els becaris els has de supervisar;
A la fàbrica de farlopa,
un no es pot col·locar,
A la fàbrica de farlopa,
només és permés treballar,
A la fàbrica de farlopa, a la fàbrica de farlopa,
Farlopa! Farlopa!! Farlopa.

(ja em diràs què et sembla el bon ús que faig dels signes de puntuació)

https://www.youtube.com/watch?v=XoooX3OVGoI

Peix ha dit...

NoName, com goses acomiadar el gran poeta, Poeta del Mató, demana-li perdó ara mateix.

Com que demà el Pons (sembla ser) farà el ganso i no publicarà res, m'hi passaré un moment a veure què va dir durant la setmana.

Està clar que m'hauré de mirar la sèrie aquesta.

Pel tema dels signes de puntuació, segons el text que vaig llegir i no vaig entendre perquè soc negat amb les llengües, crec que falta alguna coma i, quan poses dos símbols d'exclamació, haurien de ser tres. El poema, el qual crec que el Poeta del Mató podria arribar a sentir enveja, necessita el crit, Farlopa!!!, amb tres signes d'exclamació.

M'ha agradat la cançó! M'ha fet pensat en Rammstein però més tranquil.

NoName ha dit...

A veure, 1 amb 1 és 2 aquí i al bloc del Pons, ara i sempre i per a sempre més Amen. Un poeta que no té talent per a les prediccions meteo no hauria de fer-les, així de clar!! No es pensarà ara que només per poder saber enllaçar unes quantes paraules té do per a qualsevol cosa, eh? Ni que es digui Gwyneth Paltrow, no ens la colarà ^^

Acabo de comprovar unes barques.

NoName ha dit...

Ja em diràs quin signe d'ortografía m'he deixat :-P

Creative Commons License