dijous, 19 de novembre del 2020

Tres petites peces

Descuit

Un petit descuit m'aparta de qualsevol contacte humà durant hores mentre nedo entre novel·les d'històries impossibles. Torno al món real i veig que segueix igual. Aleshores m'adono de la immensa felicitat que m'ha donat el descuit. Dies enrere, alguna queixa buida de contingut amb crits de súplica, per no sentir el mateix contingut de la queixa, se m'emportava com un riu desbocat que arrossega troncs i pedres cap al mar.

 

Dutxa

Després d'una sessió d'entrenament suau, em dutxo deixant que l'aigua s'escoli per tot el meu cos durant una bona estona. Estic relaxat i només em fixo amb la temperatura de l'aigua que, en forma de desenes de gotes, em va colpejant amb suavitat el cap, el clatell, les espatlles i l'esquena. Passen idees que intento caçar al vol, però la majoria les oblido en un no-res. Una d'elles em sembla interessant, digna de deixar-la escrita. Paro l'aigua i m'ensabono amb parsimònia tot recreant-me en la idea. I quan m'esbandeixo, el sabó i la idea s'escolen pel desaigüe sense que en faci el més mínim cas.

 

Resposta

Aquí hi aniria la resposta a una pregunta que ningú em fa. Una pregunta que desitjaria que em fessin i que respondria amb una mentida o (expressió que es diu quan algú evita una situació que l'incomoda). És una resposta llarga, de milers i milers de paraules, que té una llista de raons, cadascuna amb la seva explicació amb molts arguments i encara més exemples. Una resposta amb una conclusió (paraula que determina una resistència infinita a qualsevol canvi) i inapel·lable.

4 comentaris:

NoName ha dit...

L'imatge d'un peix amagat en un oceà de llibres no té preu! Com a mínim té millor pinta que la brossa oceanicaque podem veure als videos de youtube.

Tens aigua dura per dutxar-te? Utilitzes filtres? Quanta cal acumul·les a les peces del bany en una setmana?

És una pregunta sobre el Pons, m'imagino?

NoName ha dit...

Encara no has fet la pregunta?? Què esperes? Saps que divendres ja ha passat i estem en ple dissabte? T'has fixat que fora ja fa fos? No esperis més, és el millor moment d'arribar [tard] al bloc del Pons i preguntar-ne!

artur ha dit...

Com es diu molts cops..... " peró aixó, aixó ja és una altre història!" ;)
Comparteixo la felicitació de NoName, la imatge del peix nedant en un mar de llibres, és molt ben trobada !! Felicitats, Sr. Peix !!

Peix ha dit...

NoName, celebro que t'hagi agradat! A casa meva hi ha més calç que aigua, m'exfolia cada vegada que em dutxo. Respecte a la pregunta, no l'evito, l'estic pensant.

Artur, moltes gràcies! Va sortir gairebé sense voler.

Creative Commons License