dilluns, 7 de setembre del 2020

Registre

Durant una setmana poden passar moltes coses. Aquí us deixo un petit resum:

  • 7 camions de recollida de brossa
  • 5 camions de recollida de restes orgàniques
  • 3 camions de recollida de paper
  • 2 camions de recollida de plàstics
  • 2 camions de recollida de vidres 
  • 49 furgonetes
  • 332 cotxes
  • 58 motocicletes
  • 34 bicicletes
  • 6403 vianants
  • 15 gossos
  • 38 ocells (volant) entre els edificis

Vaig comprar-me una llibreta i cada dia entre les vuit del matí fins a les deu de la nit, des del balcó, assegut en una cadira plegable, vaig fer un registre del moviment del carrer. Com que visc en un balcó d'un primer pis i queda bastant a la vista, alguns vianants em preguntaven què coi feia tot el dia assegut mirant a la gent, per què els espiava. Com que no podia perdre la concentració en cap cas els vaig contestar però els vaig apuntar a la llista. 254 persones que pregunten.

Avui m'he llevat, he esmorzat bé, he agafat la llibreta i el bolígraf, he obert la finestra del balcó, m'he assegut a la cadira i he començat el registre. Els veïns del davant, que viuen en cases unifamiliars han sortit tots de cop. M'ha fet gràcia la coordinació que en un primer moment m'ha semblat del tot casual. Però no ho era, d'alguna manera que desconec s'han posat d'acord per sortir a les vuit i cinc del matí de casa seva. Amb ous i globus d'aigua plens de pintura m'han atacat, sense que tingués temps de reaccionar. Més o menys:

  • 20 globus petits
  • 10 globus grans
  • 30 ous frescos
  • 1 o 2 ous passats

8 comentaris:

NoName ha dit...

Està bé fer llistes, m'imagino que vas aprenent del Pons i posant-ho en pràctica. Quan estiguis més avançat podràs fer també diccionaris, taules, indexes i fins i tot arbres amb algorismes varis. No està gens malament començar per llistes, la veritat, però has de tenir en compte certes coses com ara:

- 7 camions de recollida de brossa a la setmana és normal
- 5 camions de recollida de restes orgàniques probablement vol dir que hi ha dies quan fa pudor
- 3 camions de recollida de paper és molt poc, segur que la gent llença més
- 2 camions de recollida de plàstics és un crim, això vol dir negar-se a reciclar!! Amenaça JA als de l'ajuntament que estan enfonsant el planeta!
- 2 camions de recollida de vidres és poc, però diguem... només és dioxid de silici.

Peix ha dit...

Aquí on visc la recollida selectiva és una utopia. L'orgànic mai s'omple perquè, com que no passen cada dia, la gent ho llença al general per evitar pudors. El contenidor de paper de la plaça sempre està ple i és normal que també s'ompli el general de cartons. El mateix problema hi ha amb el de plàstics i llaunes. I el de vidre, per sort, és molt gran i no l'he vist encara cap dia ple.

Després de les llistes em passaré a les tuples.

Sergi ha dit...

Em sembla tot perfectament normal. #NO

Pons ha dit...

Flipo amb la quantitat de vianants que passen pel teu carrer durant la setmana tenint en compte que a davant tens cases unifamiliar i per tant no pot ser un carrer gaire cèntric i concorregut.

NoName ha dit...

Tuples de globus o de ous frescs/podrits?


(al final em cansaré de tanta verificació i acabaré confessant que sóc un robot)

artur ha dit...

Jo trobo que amb tants vianants que passen, el numero de gossos es ínfim .... ara que , pensant una mica... ja no ens serveixen de excusa per sortir al carrer, com en mesos enrere !
I a la llista hi manca també un peix que conta , des de un balcó :)
Salut !

Peix ha dit...

XeXu, tenim conceptes de la normalitat diferents. Quin és el tot més normal, el teu o el meu?

Pons, la incoherència de la meva ciutat té aquestes coses, una illa de cases, gairebé totes unifamiliars, al centre de la ciutat.

Prefereixo, NoName, d'ous (frescs, podrits). Aquí tots som robots, vivim amb la falsa il·lusió que som alguna cosa més que matèria.

Artur, entre tu el Pons esteu trobant totes les incoherències! Encara semblarà que em vaig inventar els resultats de la meva investigació. I jo, fidel seguidor del règim, no podria ser una ovella negra (més que res que entre una ovella i un peix hi ha massa diferències).

artur ha dit...

No gosaria posar en dubte la investigació !. Només em referia que amb el confinament el gossos van augmentar molt passejant pels carres als seus amos i ara, que se'n deu haver fet de tants animalons ?? Potser recuperen forces per si ens tornen a confinar !
Salut , Sr. Peix ! ;)

Creative Commons License