dijous, 28 de maig del 2020

Més u

Repàs de l'any:

La importància de l'any es troba a la segona meitat, la resta gairebé no la recordo. Amb una sola excepció: Vaig decidir fer uns canvis menors amb la visió de la vida. Aquests canvis, que me'ls guardo per a mi perquè l'entrada de cop i volta es faria molt llarga, han fet del meu dia-a-dia més simple. Potser algun dia, quan tingui un discurs clar i definit, en faré algun text.

- He recuperat el gust per la lectura que havia perdut. Espero no perdre'l.
- M'he sentit tan lliure com mai m'havia sentit. És molt fort que m'hagin hagut d'obligar a quedar-me tancat a casa per sentir-me així.
- He abandonat un dels esports que més m'agraden. La natació. Però com que no és culpa meva, així que les circumstàncies siguin propícies, hi tornaré.

7 comentaris:

artur ha dit...

M'agrada les conquestes que has fet (per ara , aquest any)... llàstima de la natació !, però estic segur que també serà un nou triomf.... un peix no es el mateix sense aigua !.
Bona resta de l'any ! ;)

NoName ha dit...

Enhorabona pel +1, m'imagino que a partir d'ara tindrem un Peix més madur al bloc del Pons ^^

Jo també trobo a faltar molt l'aigua sobre la qual caminava, serà sort si podré tornar-ne aquest estiu... veient com van les coses qui sap on acabaran els clubs i els esports :-(

La llibertat és com una au que ara ve ara se'n va, últimament no sé què m'ha agafat que només penso en els rotllos de la censura xinesa - quan un té massa llibertat deu ser que li sembla poc creible i se l'ha de fotre. Et deixo això de regal:

https://www.youtube.com/watch?v=_ZEmDpkz0g4

Sergi ha dit...

Bona notícia que hagis recuperat l'hàbit lector! Em sento força identificat amb el que dius, de moment s'està complint el que vaig pensar sobre la crisi aquesta. No crec que ens canviï com a societat, però ens pot canviar personalment, ens ha fet pensar i adonar-nos d'algunes coses i la nostra actitud envers la vida i els altres potser patirà algun canvi. No hauria passat si no ens haguessin obligat a tancar-nos.

NoName ha dit...

Per què no haurien d'haver-hi canvis a la societat?? Si justament d'això es tracta, quan la gent canvia les estructures socials han de reflectir el canvi!

NoName ha dit...

Dimarts vintage!!

Pons ha dit...

Crec que en fase 2 ja ens deixaran nedar

Peix ha dit...

Artur, moltes gràcies. En principi, ben aviat tornaré a la piscina. He de quadrar horaris, però tot al seu temps.

NoName, que dura la vida d'aquesta gent...

XeXu, només em temo que si hi ha canvis, no seran a curt termini a millor, sinó tot el contrari. A llarg termini, ja no sé predir.

Pons, doncs cert, però la piscina on anava no l'obren fins l'1 de juliol i hauré de demanar hores... tot un merder, la veritat. Mica en mica...

Creative Commons License