diumenge, 5 de gener del 2020

Relacions inesperades

És tard, una bona hora per escriure i per expressar millor qualsevol idea. I una merda, a mi no em va bé, tinc son i el meu cap treballa lent.

Acabo, i per això estic aquí, d'adonar-me d'un fet molt curiós. Jo vaig ser dolent, de fet vaig ser tan desastre que no m'ho ha he perdonat mai. Doncs a mi em van fer el mateix, anys abans que ho fes jo. I me n'adono ara*. És un fet recorrent que, quan un és víctima, tard o d'hora, acaba fent de botxí però no hi ha perdó ni res que ho justifiqui. Per què han hagut de passar tants anys i ara, caminant i parlant pel carrer, he relacionat els conceptes? Ho devia tenir amagat per alguna raó que no soc capaç d'entendre.

No crec que superi mai algun error de la meva vida, i, encara que ho hagi tractat, sempre em sentiré culpable. Vull creure també que, qui em va fer de botxí, es va acabar sentint culpable. No li penso preguntar mai, evitaré qualsevol referència però, per sort, gairebé mai li parlo.

Havia avisat, el text és una merda i, per respecte a la qualitat, no ho hauria de publicar.

* No penso explicar el què, no ho he fet ni ho faré.

9 comentaris:

NoName ha dit...

La cosa que has de fer és demanar perdó, no pas buscar-te justificacions i escuses cutres! Encara no ho has fet?! *Què* esperes? Saps que no cal creure en la llei del karma perquè la llei s'apliqui? Demana perdó JA!!! Cada segon que esperes és un segon que va en contra teva... Un dia la teva mala sort et fotrà unes quantes bofetades a la cara que cap cirurgià plàstic podrà arreglar, llavors el bol de peix esclatarà i quan el teu ball dins la pols barrejada amb l'aigua que tenies al bol s'acabi apareixerà el Gran Pons per agafar-te delicadament de la cua i llençar-te pel water... El teu final serà en una miserable depuradora urbana en lloc de a l'oceà: de debo penses que valdria la pena?

NoName ha dit...

Si necessites ajuda per sortir de la teva negació mira aquest episodi de serie xinesa:

https://www.youtube.com/watch?v=AUuq93VhiG4&list=PL4iUGGeFtkXOySJDOCSsZnrEFLfrnqNdH&index=10

NoName ha dit...

Encara no has arribat al Pons's blog per donar l'enhorabona a l'entrada de l'any nou?!

Peix ha dit...

Això de demanar perdó està molt sobrevalorat. Vaig dir que ho faria i al final no vaig voler trobar el moment per fer-ho. La persona que me l'ha de donar no s'hi va prestar gaire. Però clar, té tota la lògica que no s'hi presti.
I si vol venir la mala sort que vingui, que li plantaré cara.

Ara vaig a desitjar-li bon any.

NoName ha dit...

Aquesta sí que és bona... Ara resulta que fins i tot vas canviant la direcció del perdó, a quin forat penses acabar? Quanta falta de irresponsabilitat pot encaixar en un esser aquatic? Què ens farem sense peix a Pons's blog??? Com podrà seguir endavant la nostra secta?!

NoName ha dit...

< del >falta de < /del >

Peix ha dit...

És molt fàcil buscar escuses, em sento un expert en aquesta branca de la vida. Els animals aquàtics tenim la sort que podem tenir molta irresponsabilitat, jo ho sé perquè soc un peix i m'has de creure. La secta no ha de patir per mi, jo la tinc sempre a la ment encara que aquests dies estigui una mica allunyat (una mica de rehabilitació sempre va bé)

NoName ha dit...

Es nota que la secta no t'ocupa ni mig-neurona de la part superior del sistema nervios central, només tens noies i allò de cardar al cap, traïdor!!! Ens estàs venent per una colla de gosses, això és inconcebible!

Peix ha dit...

Que teniu enveja?

Aquests dies els tinc una mica complicats per a la secta, estic en un període de descans absolut i me'ls passo sobre la bici, menjant, dormint, llegint i escrivint. No en aquest ordre. No estic anant a la piscina, imagina't com he trasbalsat la meva rutina que les meves escates s'estan encongint i esfilagarçant de mala manera. La meva idea inicial era no tenir ni l'ordinador a mà, però m'agrada el tacte del teclat i com sona quan es premen les tecles... podria dir que em relaxa. Beh, quina merda d'excusa.

Creative Commons License