dimarts, 28 de maig del 2019

Més u

M'agrada veure com any rere any la meva vida millora encara que hi ha hagut anys que han sigut nefastos i d'altres de molt bons, però la progressió és positiva, potser per un optimisme mal entès o potser perquè sinzillament és així. En el futur tot seguirà igual, anys nefastos i anys molt bons o una combinació de tot perquè pretendre que un any sigui bo amb tot és ser ingenu. Tot i això aquest any el consideraria molt bo en la majoria de les qüestions que considero importants.

Primer de tot me n'he adonat que no en tinc ni idea de la meva professió. He estudiat molt, molt més que altres anys, descobrint un món que no era conscient que existís. M'he sentit neci per veure com d'allunyat estava d'un coneixement que, fins ara, era invisible per a mi. Això vol dir, doncs, que em falta molt encara per ser un bon professional dins del meu ram, però prometo que seguiré aprenent fins que deixi la feina, o almenys vull creure que ho faré.

A nivell personal he descobert trets de mi que m'han fet reflexionar més del que esperava. Vaig fer un esforç per saber qui era i el retorn ha sigut bastant espectacular. Potser amb un positivisme exagerat però així, d'aquesta manera, m'he sentit més confiat en com afrontar el dia a dia. No en faré un informe aquí, no fa falta ni li interessa a ningú.

A nivell esportiu d'aficionat ha sigut l'any on he aconseguit els meus millors resultats en piscina i bicicleta. No així en hípica que, com cada any, no he practicat. A la piscina hi ha ajudat la millora substancial de la tècnica, una tècnica mediocre però no tant com en anys anteriors. Sobre la bicicleta, gràcies a la millora de la piscina, he estat més en forma per fer sortides més exigents i gràcies a aquesta exigència he estat més en forma per fer sortides encara més exigents. Un cercle virtuós en tota regla. Crec que encara tinc marge de millora sempre i quan no me'n cansi.

Hi ha més punts tant o més importants que els tres que he posat. Passo d'anomenar-los tots.

Bé, abans no ho esborri tot i deixi una nota resumida ho publicaré.

Ui, em deixava la part dolenta:
Creative Commons License