dijous, 24 de gener del 2019

Tres petites peces

I
Mentre els teus ulls m'apunyalaven escoltava música que em feia feliç. Vaig fer veure que no me n'adonava i et vaig saludar distret. Per dins em vaig fondre. Entre la música i tu l'instant va ser fantàstic. I el dia no podia ser millor. M'equivocava.

II
Vaig tenir una setmana molt estranya. Suposo que era un tema d'anatomia que desconec. Mentre el meu cos sentia una força que li permetia batre rècords esportius, la meva ment s'arrossegava i em seguia amb penes i treballs.

III
Avui tenia al cap una frase perfecta. Una línia de codi aparentment senzilla que explicava i donava sentit a tot un capítol. Però m'he despistat i no l'he apuntat. Quan la volia escriure havia marxat i per més esforços que he fet no hi ha hagut manera de fer-la tornar. Et trobo a faltar.
Creative Commons License