divendres, 14 de juliol del 2017

Nou blog

Avui pensava: n'estic fart, faré un blog nou des de l'anonimat i hi escriuré moltes paraulotes a part de frases amb sentit que qui les llegeixi les pugui entendre. Però aleshores m'he trobat amb un entrebanc molt gran. Quin nom li poso? Davant d'aquest cop duríssim he vist que no valia la pena embarcar-me en aquest projecte. El primer post hauria sigut alguna cosa com:

Aquesta és la primera entrada, coi. Se suposa que hauria de presentar-me i anunciar amb il·lusió que tinc ganes d'explicar parides a gent que ni em coneix i ni tan sols conec. Quina puta merda.

Val, vist en prespectiva, aquest blog no tenia gaire recorregut. Així doncs continuaré amb les metàfores senzilles i textos que a l'hora de publicar-se han derivat en una història completament diferent del que realment volia dir.

Per acabar una reflexió: De vegades em capfico molt en l'expressió, que tela com es pot arribar a complicar, que si mirar enrere, que si mirar endavant, que si ignorar... I total per acabar amb una expressió regular.

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Doncs mai se sap, eh? A la gent li agraden les coses diferents. Potser un blog transgressor així podria tenir el seu recorregut, podria enganxar a la gent, però potser no se'l prendrien seriosament.

Peix ha dit...

Si fes un altre blog, que de veritat que ho vaig pensar, aquest el deixaria, massa feina per a mi...

Creative Commons License