dilluns, 3 d’octubre del 2016

Babau

Els teus dards intel·ligents i amagats em tenen enamorat.
Em sorprèn la meva capacitat d'entendre'ls a l'instant.
Però la incapacitat que té el meu cos a reaccionar encara em sorprèn més.
Sóc un babau.


I ara una cosa del tot diferent (fragment):

És que és difícil viure amb coherència. Les idees i els actes sovint es troben tan lluny que fa por. Fa anys vaig voler escurçar la distància. El camí fàcil era portar les idees cap als actes i vaig decidir que fos al revés. I com que no en sé més vaig començar amb petits fets quotidians. Reconec que vaig lent; cadascun l'he d'assimilar i ha de formar part de la meva vida com si sempre hi hagués sigut. Si no ho sabies és perquè vaig decidir no explicar-ho a ningú. Vaig decidir no fer-ne gala.
Creative Commons License