dilluns, 13 de juny del 2016

El deliqüent

(esbós)

Ell va néixer delinqüent. Des de ben petit va adonar-se que era una amenaça al món i durant tota la infància va aprendre a amagar la seva maldat per tal que ningú sospités.

Quan es va fer gran va veure com la violència s'alçava per damunt de tot. Per la seva condició de delinqüent entenia perfectament el que veia i es feia horrors que estigués tan acceptada. Va fixar-se aleshores que no era l'únic delinqüent però ningú més se'n havia adonat. Ell amagava tota la seva agressivitat perquè no volia que el jutgessin i no comprenia per què no jutjaven als altres.

Fidel a les seves conviccions de no ser descobert, de seguida va trobar-se ben sol ja que tots els seus amics i coneguts havien adoptat les formes animals més escabroses i s'havien sumat a grans manades que sembraven la mort al seu pas. Va ser llavors quan va entendre que era l'únic al món que no s'havia transformat. I com era d'esperar van començar a jutjar-lo per esdevenir rar al seus ulls. La seva tossuderia per amagar el què era el va fer lliure encara que des de fora a tots ens va semblar el contrari.
Creative Commons License