dimecres, 28 de maig del 2014

Més 1


Com que potser la meva prioritat de la setmana que ve no hi entra el bloc (recordo que jo no tinc un blog, sinó un bloc on apilo notes i textos variats), el repàs de l'any el puc definir amb una sola paraula. Valent.

Potser m'he equivocat, potser he marcat els objectius equivocats, o potser ho he encertat, o el que és més probable: potser hi ha una mica de cada.

Han tocat sacrificis. Segur que alguns són incompresos fins i tot per mi, que m'han fet dubtar de les decisions que he pres en certs moment. De vegades penso que potser tot el què he fet és per covardia, per por, però no, no ha estat pas així.

Ha passat de tot. Coses molt bones, coses que no tan, coses que mai ningú desitjaria però seguim i seguirem endavant amb determinació, força i voluntat.

I per suposat, he de fer moltes coses encara!.Una de molt important. Cuidar! Amb totes les possibilitats que puguin sorgir,


Adéu any "homònim", no m'has defraudat gens! I és que en el fons, malgrat tot, ha sigut dels millors. Gràcies.


Així doncs ho deixo aquí i que es publiqui el seu dia. I tu, com a lector d'aquesta entrada això t'és ben igual. No saps ni t'importa que ho he escrit el dia 22 de maig de 2014 (agafa un...) a les vuit del vespre.
Creative Commons License