dimecres, 24 de novembre del 2010

Passeig en barca


Et vaig agafar per la cintura i et vaig alçar. No paraves de donar cops amb les cames. Semblava que em volguessis enfonsar la barca. Et vaig llançar a l'aigua i no vaig deixar que en sortissis. Encara ara tinc gravats els teus crits ofegats i la teva mirada incompresa i d'horror. Quins ulls més bonics que tenies. No et volia fer mal ni volia que el pas del temps ho fes. Eres la més bonica de totes les noies.

Quan finalment et vas enfonsar em va semblar que donaves voltes en un cavallet de la fira.

4 comentaris:

Srta. Tiquismiquis ha dit...

Que bo!

... ha dit...

Ei, m'agrada molt molt molt com escrius! Hi ha entrades que no comento perquè no trobo les paraules... però m'agrada molt llegir-te!

Peix ha dit...

Moltes gràcies!!! :)

Pol ha dit...

ciscu,pervers!!!!

Creative Commons License