dijous, 30 de març del 2023

El riu

Aprofitant que arriba el bon temps, aquests dies se celebren festes al voltant del riu. Un espai brut i abandonat on cal tenir atrofiades les fosses nasals per suportar les seves olors fètides. Aquestes festes serveixen per recuperar-lo i retornar-li la vida. Mentre que empreses i les mateixes clavegueres de la ciutat hi aboquen tota la merda sense control, els assistents d'aquestes festes la netegen sense demanar res a canvi. És una bona opció, altruista i desinteressada. Per altra banda, sabent que algú m'ho netejarà i a més a més s'ho passarà molt bé, aquests dies aprofito per anar a cagar a la part alta del riu, on encara les aigües són netes. Ahir, quan feia la feina, m'hi vaig trobar l'alcalde. Riu avall, recollien els nostres excrements a palades, absorts de les nostres rialles.

4 comentaris:

NoName ha dit...

Ostres, el Peix ha sortit per fi de la depuradora cap al riu! Pels excrements no crec que t'hauries de preocupar, no, si és que ja esteu acostumats a nedar entre allò que feu fora...

Pons ha dit...

Encara baixa aigua en el riu? Com s'ho fa si no plou?

NoName ha dit...

Que estàs mirant series Koreanes o què passa? Pel camí a la depuradora es pot anar amb bici?!

Peix ha dit...

L'altre dia vaig anar a veure les fonts que formen el riu Sió a la Segarra. No hi vaig arribar, vaig quedar-me uns metres més avall veient un canyissar en un riu sec. Vaig quedar satisfet de la visita.

Des de la sèrie dels fongs no n'he vist cap més de moment.

Creative Commons License