divendres, 24 de desembre del 2021

Carta

Lector, et pensaves que passava de desitjar-te Bon Nadal i bla, bla, bla?

Doncs tens raó.

Et pots enfadar, deixo que ho facis, però a mi m'és ben igual. Pot alegrar-te, fes el que vulguis, també m'és igual. O pots seguir endavant amb la teva vida sense immutar-te. Aquesta, no m'importa, és l'opció correcta. Ara he embolicat alguns regals tot escoltant Nadales i fa una estona he estat llegint contes relacionats amb aquestes dates. El meu esperit de Nadal és viu, tanmateix no és ensucrat ni ple d'amor. Tenint en compte que al setembre ja vaig fer els primers preparatius com ara compres o pensar idees de decoració entre altres que no esmentaré perquè no he vingut aquí a fer llistes, el meu esperit de Nadal és pràctic. Vols regal? Tens regal. Vols una Nadala? Et canto una Nadala. M'agraden els dinars amb la família, els rituals, el pessebre, fer cagar el tió, estic fent una llista?

 

I ara una carta:

Estimada Bett,

Aviat farà dos mesos de l'accident. Durant aquest temps he estat gairebé convalescent, desitjant recuperar les forces per poder tornar a sentir el vent a la cara. Al principi vaig fer veure que la meva vida seguia igual i vaig estar amb tu algunes hores amagant un turment que després durava dies. Em sento desolat pel meu comportament erràtic i distant, però no sabia com explicar-te que la meva cama adolorida no suportava els embats de les nostres passejades i per aquesta raó t'evitava. Espero que em perdonis, sobretot per haver pedalat amb la Rut alguns dies, i que ben aviat puguem tornar a viatjar junts. Demà, no obstant, encara aniré amb la Rut, no m'ho tinguis en compte.

Gairebé només teu, El Peix.


9 comentaris:

NoName ha dit...

Has embolicat alguns regals tot escoltant Nadales i has estat llegint contes relacionats amb aquestes dates?!? Qui ets? Què has fet amb el Peix?? Des de la sala del meu pis de lloguer vull deixar-te arribar una gran amenaça: no t'atreveixis carregar gent de la nostra secta, te'n penediràs! Pons Akbar

Sergi ha dit...

Al final com queda la cosa, tens esperit nadalenc o no? Perquè em recordes a mi queixant-me sempre de les festes però posant-me nadales a casa... nadales modernes i actuals, això sí.

NoName ha dit...

El Peix té l'esperit nadalenc només quan escriu cartes al bloc, per la resta va passant de tot mentre pedaleja amb fúria a la seva bici.

artur ha dit...

Contradiccions existencials !! hehehe
Bones festes !!... o no !!
A recuperar-se ;)

Peix ha dit...

NoName, de vegades, per conèixer l'enemic cal posar-se a la seva pell.

XeXu, la coherència està sobrevalorada. Hi ha gent que li agrada queixar-se perquè sí, no seràs pas un d'ells?

NoName, fa dos mesos que no em deixen pedalar amb fúria i no saps les ganes que en tinc. M'he apuntat a un sorteig que no guanyaré on, si guanyo, em regalen un viatge amb bicicleta per a dues persones. A canvi, he hagut de donar les meves dades. Que baix que estic caient.

Artur, igualment i gràcies!

NoName ha dit...

Reconec que això no m'ho esperava, un peix que es deixa les dades personals per al miratge [gravitacional] d'un viatge que ja se sap que no arribarà... ja no es pot anomenar atlantic, de fet ni peix de riu [sec], ni de bassa, és un peix dedicat de bols i poca cosa més. Potser per al nou any tindràs plans una mica més grans...

NoName ha dit...

Nota de peu:
* quan dic de potser vull dir a *, del pal 'de/a bols', les qüestions de sintaxí de segons quins idiomes encara no les puc processar sempre correctament *

Peix ha dit...

De vegades els peixos ens equivoquem, no m'ho tiris tant a la cara. Intentaré millorar, ho prometo!

NoName ha dit...

“love stories are fully responsible for destroying our chances of having happy love lives”

Creative Commons License