dissabte, 25 de juliol del 2020

Amor per la llengua

A mi m'agrada escriure estupideses i històries sense sentit encara que siguin una merda. Aquesta és la raó principal d'aquest bloc de notes. Ara bé, malgrat que no tingui cap mena d'autoritat ni credibilitat, avui em poso seriós:

A la sortida amb bicicleta d'aquest matí, m'he allunyat del recorregut per visitar una torre de guaita del segle X o XI que poca gent coneix. És una torre baixa en una situació estratègica amb vistes de tot un vessant de la muntanya cap a la plana. Hi ha un cartell que ho explica en tres paràgrafs breus. És un cartell vell, gastat pel sol i ple de faltes. Què costava corregir el text?

Jo faig faltes. Tu fas faltes. Tothom fa faltes.
Però no costa res tenir una mica d'amor per llengua.

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Si és una senyalització oficial, posada per l'administració que sigui, penso que el que demanes és el mínim que es pot exigir. Què menys que posar un text revisat i sense errades.

NoName ha dit...

Doncs has de fer una reclamació a l'ajuntament i demanar que ho corregeixin. I deixar d'escriure merdes i estúpideses, és clar.

artur ha dit...

Si és una torre perduda i poc coneguda, fa honor a la ignorància... ignorant la gramàtica !.... o potser està escrit en català medieval ;)
Salut !

Peix ha dit...

És una senyalització oficial i ja tinc la foto per enviar al consell comarcal i avisar dels errors. Soc pessimista i crec que no ho arreglaran.

Vist així, Artur, encara serà el primer text en català de la història lluitant frec a frec amb algun jurament de fa gairebé mil anys...

Creative Commons License