dimarts, 28 d’abril del 2020

Nota de poca importància

Re b


Per seguir amb la discriminació d'aquesta nota i que la seva entrada quedi eclipsada, deixo per escrit una reflexió que he tingut aquest vespre:

Del meu passat consumista, l'última compra que vaig fer va ser un aparell de neteja. Vint-i-pocs euros que em va costar, no res de l'altre món. Per causes que no puc controlar, encara no l'he estrenat i, per ser una compra del tot innecessària, l'havia oblidat. Jo que pensava que era un ésser suprem, tocat pel coneixement de saber estar, de tenir control absolut dels meus impulsos, veig que just a finals de febrer, encara els deixava campar amb total llibertat. Suposo, doncs, que el meu cos traïdor seguirà atemptant contra els interessos d'una ment dèbil que no sap mantenir la pròpia autoritat.

6 comentaris:

Sergi ha dit...

No veus un futur consumista?

NoName ha dit...

Quin aparell de neteja? Només 20 euros, no és massa barat? Creus que en podrà fer cap cosa per aquests diners?

artur ha dit...

Quant tu penses ...el teu cervell, ja ha decidit fa estona ! hehehe
Salut :)

Peix ha dit...

Sí que els veig, XeXu. Parlava del passat pròxim, ja que aquestes últimes setmanes no he sigut gaire consumista. Ara amb alguna de les properes fases ja tornaré a ser un consumista normal i corrent.

NoName, és un aparell de neteja de cadena de bicis, de plàstic macarrònic i que no crec que em duri gaire, així que ja torni a embrutar cadenes de bici amb fang i pols, ens pocs dies segur que es trenca.

El meu cervell és un traïdor, Artur, hauré d'aprendre a viure amb ell algun dia. Sempre va un pas avançat. Però el teu també, eh!

NoName ha dit...

Deixa de festejar amb el teu teletreball i ves a desfilar cap al bloc del Pons ^^

https://www.youtube.com/watch?v=Pkt-1FKCMnU

Peix ha dit...

Avui he dormit molt!

La lala lala, lala lala lalalala!

Sota el teu ordre, he anat a desfilar al bloc del Pons

La lala lala, lala lala lalalala!

Creative Commons License