dilluns, 13 d’abril del 2020

Angoixa

El dia-a-dia se t'emportarà com una riuada i oblidaràs allò que de debò t'interessa, deixaràs de ser lliure del teu temps perquè la societat demanarà que gastis el temps per ella, el món tornarà a ser caòtic i sorollós i perdràs aquesta calma que t'ha permès, per unes setmanes, viure amb una plenitud que et semblava impossible.

3 comentaris:

NoName ha dit...

Doncs... jo m'he sorprés dels atabaladors que poden ser els números. Dubto que tornariem a la normalitat d'abans. A més a més amb la gestió que es fa del tema sembla més aviat un malson dels que jo acostumo tenir...

Sergi ha dit...

Ai sí. Jo també estava molt bé a casa aquests dies passats...

Peix ha dit...

NoName, mirar números és una mala idea. No fer-ho m'ha permès viure una mica a banda i no preocupar-me més del compte. De vegades sento que soc un passota, però, com que no podia ni puc fer res més per millorar els números que "passar de tot", m'ha anat prou bé ser així

XeXe, veus? Tot passat sempre és millor.

Creative Commons License