dijous, 12 de març del 2020

Setmana rara

No entenc per què no estic escrivint cada dia d'aquesta setmana. De moment és un desastre però cada dia té un toc espectacular i nou. I el que queda. Dimarts necessitava tenir algú al costat amb qui poder parlar. Dimecres encara, però no tant i, com que em va agafar mal a l'omòplat, al final del dia ja no tenia gaires ganes de res. Els peixos i els nostres omòplats. Avui ja estava tot més calmat i he pogut tornar al meu ritme de vida.

Dilluns: Ja vaig escriure, no compta.
Dimarts: Quina merda, quina merda, quina merda. Merda.
Dimecres: La part bona és que podré evitar durant uns dies les poques ganes que tinc de tothom.
Dijous: Que fort, que fort, doncs sí, ahir tenia raó.

Com seguirà la setmana? Quina nova sorpresa tindrà el divendres? I el dissabte? I el diumenge?

7 comentaris:

NoName ha dit...

Dilluns: Ja.
Dimarts: Quina??
Dimecres: Em sembla que vas comentar a Pons's blog. Coses de pops?
Dijous: Què passa, el virus s'està expandint?

La setmana seguirà xunga, potser el divendres ja tancaran les paradetes. I el dissabte ens ficaran un lock-down com a Italia. I el diumenge la única sortida que tindràs serà anar a correr.

artur ha dit...

Pensava que això del virus, no afectava als peixos....com viviu en un altre món (aquàtic) .... hehhe
Salut i força ;)

NoName ha dit...

Doncs? Què et sembla? La setmana acaba xungament tal com era d'esperar, oi? O és que ja tenies previst una Catalunya plena de cadàvers?? No hauries aguantat la pudor, fes-me cas!

Peix ha dit...

NoName, mai em menjaria una hamburguesa de pops. Són perillosos, saps? Se't poden enganxar les seves ventoses a les vies respiratòries i morir ofegat.
La setmana segueix el nivell esperat. A veure si la setmana que ve ja hi ha carros pel carrer recollint els morts... No sé quina és la pudor de mort, per sort.

Artur, m'ha enganxat al bell mig de tot. Però per causes que només es poden explicar per la sort, per temes de feina, la meva vida no ha variat gens encara aquests dies. És més tranquil·la, això sí. Però em van tancar la piscina, i això no sé com ho aguantaré.

NoName ha dit...

No ho sé. Als plats jo sempre els he trobat amigables...
La mort ve amb pudors varies i cap d'elles és agradable. I quan la carn es podreix amb poc aire la pudor que fa t'activa el reflexe de vomitar instantaniament, s'ha de patir d'anosmia per poder aguantar-ho.

Aquí tens gent que va menjar morts:

https://www.youtube.com/watch?v=bznZh4Grmxc

NoName ha dit...

Has comentat ja al dia de la marmota?

No??

Qué esperes?! Ara que la piscina la tens tancada, com ho aguantaràs sense passar una bona estona al bol de peix del Pons? I fixa't que el frigorífic damunt el qual es troba el bol no està confinat, o sigui... més et val canviar d'habits per a uns mesos que l'entorn s'està posant cutre per tot arreu i la majoria no tenim bitllets comprats per anar Mart. Al bol de peix podràs nedar lliurement i sense cap restricció, què més podries demanar ^^

Peix ha dit...

Ara després de sopar m'hi passaré :)

Creative Commons License