dilluns, 2 de març del 2020

Opinió

Davant l'onada de peticions on em demanen que exposi la meva opinió, fidel a la meva audiència, respondré els vostres precs i exposaré la meva visió. El que jo pugui dir no ha de ser pres com a veritat absoluta, és la meva opinió i podria estar ben equivocat, o sigui que no voldria crear polèmica ni confusió. No voldria perdre més temps amb preàmbuls però abans de continuar vull afegir que intentaré explicar-me amb la màxima transparència:












Moltes gràcies per la vostra atenció, espero que el món segueixi igual després de la meva aportació en aquest debat tan interessant. Si teniu alguna pregunta, no sigueu tímids, us respondré amb la mateixa claredat com he intentat, fins ara, explicar-me.

6 comentaris:

NoName ha dit...

I tant que no s'ha de prendre com a veritat absoluta, i tant! La meva opinió evidentment podria estar ben equivocada, la veritat absoluta només la té el Pons. Va bé que ho reconeguis ^^

NoName ha dit...

Jo de tu pensaria en els pops:

https://www.aol.com/article/news/2018/05/01/did-another-advanced-species-exist-on-earth-before-humans/23424298/

(és només una opinió, eh? no pas validada pel Pons! és que mai no se sap, pensa-hi...)

Peix ha dit...

De la veritat absoluta del Pons no tinc res a dir. En canvi dels pops en dic això:






En tot cas, i fora de l'opinió que he donat, creus que els pops fa centenars de milions d'anys podien ser una societat civilitzada? No tenen ossos i potser no queda cap resta ni fòssil... Podria ser. O potser érem un tipus de peix com jo, capaç de tenir un bloc de notes. M'agrada que us dieu societat avançada, vosaltres, els humans. Com us agrada mirar-vos el melic. L'article té un punt d'ingenuïtat que pot fer despertat la curiositat dels més crèduls. Mentre no hi hagi una evidència clara, a la Terra, a la Lluna o a Mart (en aquest cas poc), l'única espècie que hi ha posat el nas és la humana (homo sapiens), molt a pesar dels peixos que som millors però estem per altres temes, com conèixer el mar.

NoName ha dit...

No podràs saber mai si els pops d'avui dia no són les restes degenerades d'una civilització realment avançada, molt per damunt dels humanoids del present. Pensa't-hi! Seria molt trist i aterrador, oi? Com la vida mateixa!! Per tant, la probabilitat que això hagi passat és relativament alta :-P

Sergi ha dit...

No es pot negar, es pot estar d'acord amb tu o no, però el que no podran dir és que no ets transparent.

Peix ha dit...

NoName, si és així, alguna cosa molt dolenta devien fer per acabar com a menjar d'un bar de tapes qualsevol...

XeXu, no voldria pas expressar-me mai amb opacitat i crear confusions ni mala maror. En aquesta vida les opinions han de ser com més clares, millor.

Creative Commons License