dijous, 16 de gener del 2020

Pedra

De vegades voldria compartir-ho tot. La vida, l'espai, les alegries i sobretot les tristeses. Però un dia, no sabria dir quan, em vaig tornar de pedra i ara ja no vull compartir res. Potser va ser gradual, de mica en mica, esculpit lentament per una societat que no vull entendre.

De vegades voldria expressar-ho tot. La vida, l'espai, les alegries i sobretot les tristeses. Però un dia, no sabria dir quan, em vaig tornar de pedra i ara ja no vull expressar res. Potser va ser gradual, de mica en mica, esculpit lentament per una societat que no vull entendre.

Aquesta societat, la detesto. Soc dèbil, soc callat, soc un fantasma, un peix en un mar incorrecte.

10 comentaris:

NoName ha dit...

La societat és una merda, tu la cosa que has de fer és seguir activant a la nostra secta com Pons mana! El Pons és gran i generós, amb el Pons ho pots compartir tot i passar de tot al mateix temps i sense cap paradox ^^

NoName ha dit...

No siguis un peix en un mar correcte, sigues el Peix del Bol del Pons!!

artur ha dit...

No tot està perdut !... el Sr. Peix , encara escriu les seves cabòries en aquest blog, per tant encara s'expressa, no és del tot de pedra ! Tinguem esperança en que aixó millori ;)
Bon cap de setmana !

NoName ha dit...

Aquí tens un troç de serie sobre què són les pedres:

https://www.youtube.com/watch?v=vxQDdko40f0

Peix ha dit...

NoName, prometo que ara tornaré a ser més actiu a la secta, que la bona vida se m'acaba en poques hores! Per cert, et coneixes totes les sèries xineses?

artur, en això tens raó. Sempre m'ha sigut més fàcil escriure que parlar.

NoName ha dit...

No seria mai capaç de conèixer-les totes! A vegades sospito que tenen més series que xinesos vius... Però en tenen de molt bones, quan es tracta d'art i refinament és impossible superar a aquesta gent... En unes quantes decades ens menjaran amb patates a tots.

Josep ha dit...

Jo només comparteixo les coses bones, per això comparteixo poc.

Peix ha dit...

Malament Josep, s'ha de compartir tot!!! T'ho diu un peix que coneix aquestes coses (de fet no però buenu...). Cal tenir en compte que la majoria no volen escoltar i no cal preocupar-s'hi.

Sergi ha dit...

Potser és bo que sàpigues que no estàs sol. Que la societat és una riuada que se'ns emporta i que molts es deixen emportar sense saber per què, però si poguessin pararien. Llavors ja no series de pedra, series normal.

Peix ha dit...

Riuades, quanta raó tens, XeXu...

Creative Commons License