dijous, 17 d’octubre del 2019

Influències

Els motius de la meva absència es podrien suposar per l'espai temporal on es troba immers l'autor i la societat que l'envolta. Podria ser però no és per això. Una altra suposició podria ser per haver passat unes vacances merescudes. Tampoc, les vacances es fan pregar aquest any. Podria ser per una falta d'interès ni inspiració, res d'això i la manca d'inspiració mai ha sigut un motiu per no escriure. La raó és una aversió estranya que he patit durant aquests dies a prémer el botó "Publica". Vaig pensar a anar a veure a un especialista per tractar aquesta qüestió però vaig pensar que m'hauria de tractar de tants problemes que aquest seria l'últim. El temps ho cura tot. Quina merda de frase.

Aquests dies em noto estrany, tinc un buit que no sé com omplir-lo. És cosa meva, paral·lel al moment social. Casual. És una tristesa que m'esgota, que m'enterboleix el cap i de vegades no em deixa sortir de casa. A mi m'agradaria poder-ho explicar però ningú escolta i jo, que formo part d'aquest grup, tampoc ho penso fer. Suposo que el buit és per una sensació d'impaciència que feia anys que no tenia, molts anys. I, si és per això, me n'alegro perquè estaré deixant de ser un bloc de gel i tornaré a ser un peix d'aigües més temperades. Així que em saciï de la meva impaciència agafaré una motxilla i marxaré ben lluny durant dues setmanes, el temps que em pertoca com a ésser lliure.

3 comentaris:

NoName ha dit...

Anem a veure:

a. un pot tenir aversió als botons del "Publica" del bloc propi, però no pas als de "Envia" dels comentaris *gratuits* del Pons's blog

b. els especialistes avui dia només serveixen per demanar-nos els diners, abans que llençar els calers als especialista un pot visitar el bloc del Pons per rebre'n consells

c. a mi personalment em fa mal veure el moment social, per tant sospitaria que la tristesa tampoc no pot ser cosa teva

d. abans de marxar-te assegura't que tens el mòbil, bateries i carregadors a la motxilla per tal de poder entrar a Pons's blog 4 dies feiners a la setmana.

e. remarca que t'he respectat la teva preferència de ser de lletres no posant números als cinc punts d'aquest llistat.

Pons ha dit...

Ostres! Fins aquí ha vingut l'ahse! (Per si no havia quedat clar que era ella)

Peix ha dit...

Reconec que he estat molt fora del món dels blocs i intentaré, aquesta setmana, a partir de demà, que tampoc és qüestió de començar molt fort i rebentar, tornar a opinar.

El punt "e" el trobo meravellós.

Ho tinc bastant clar que és l'ahse, aquesta mania de canviar el nom em té molt intrigat i estic intentant trobar una resposta coherent i lògica. Que ho podria preguntar? sí, evidentment, però prefereixo seguir amb l'intriga.

Creative Commons License