diumenge, 1 de setembre del 2019

Males influències

Normalment exposo temes allunyats de la realitat o, si més no, distorsionant-la bastant.

Males influències

Soc lliure! A mi ningú em diu què he de fer amb la meva vida. I aleshores amb dues frases em trenquen els esquemes, el meu futur i les meves idees. On tinc la independència? Ara desitjo el que fa dues setmanes em creava basques. Tots els meus principis es fan a miques i, el que és pitjor, m'hi sento còmode en aquesta destrucció. Ja estic planificant el futur amb els nous canvis. Un futur més gran, més ampli, on aniré a descobrir nous mons que fins ara no creia que fossin necessaris. Em gastaré la pasta per tenir un vehicle on poder encabir la bicicleta. El món necessita veure un peix dalt d'una bicicleta, és molt egoista deixar aquesta bonica imatge només a la zona on visc. (I pel tema contaminació... fatal)


Valoració

Ara que ha arribat el setembre cal fer una valoració de l'estiu. Tothom sap que el setembre no és estiu per molt que sigui la majoria del mes; no soc capaç d'entendre-ho ni en faré l'esforç: Un dia al mar, que no platja; dos dies de vacances; pocs dies de piscina, cap de descoberta per fer el ganso, soc un peix; pocs llibres llegits, un desastre en majúscules; tres dies de festa nocturna, bé, encara me n'han sobrat dos; moltes, moltes sortides en bicicleta, i no n'he fet més per manca de temps; gran quantitat de línies escrites, però no suficients. Valoració final: menys per la bici i les línies, una merda, ho sento, per què enganyar-me? Ara bé, així que pugui, faré unes vacances...


Frase

Llegeixo en una xarxa social la següent frase que espero que qui l'hagi escrit no llegeixi aquest bloc de notes (que no m'acusi d'apropiació indeguda): Un dia marxaré i m'enviaré postals. Reconec que la frase m'ha agradat força. Intento fer-ho sempre quan me'n vaig ben lluny. Menys l'any passat que la postal que em vaig escriure no va arribar mai. Ni les tantes que vaig enviar a moltes persones... Però bé, torno a la frase, una frase que faria meva si no fos que potser no hi estic del tot d'acord, la frase que hauria escrit és: Un dia marxaré. Queden quatre gats enviant postals, és un costum antic, com els blocs.


Accents

Intento utilitzar la normativa IEC 2017, em sap greu pels més nostàlgics. De fet, si he de ser franc, no.

8 comentaris:

NoName ha dit...

Em sembla que l'independència la tenieu a Belgica, oi? No recordo que haguès arribat ja a la presó, vaig de manera xunga amb les noticies. Ara bé, si creus que de la presó es pot sortir en bici, prova-ho! Un nou estat possiblement t'ho agrairà.

El setembre és tardor, no pots tenir cap dubte, i el desastre jo el veig escrit amb minúscules. Pots fer vacances comentant a Pons's blog, em sembla correcte.

Jo les vegades que em vaig enviar postals la meva mare s'ho va prendre molt malament. Quan t'ho penses pot semblar divertit, però no deu ser gaire bona idea. Això sí, un dia marxarem tots! I no enviarem cap postal, mai més. Perquè només el Pons és etern ^^

Entenc que intentes estar no conforme amb la normativa.
Ja.
És el teu bloc, què hi farem!


Peix ha dit...

A Bèlgica i amb molt d'honor! El nostre poble som així d'especials. Jo hauria triat una illa del carib, però. Sempre he pensat que si anés a la presó em faria molt pal no poder anar amb bici per la muntanya, ni nedar en una piscina. Suposo que a l'hora de la veritat tindria altres preocupacions, però sóc així d'ingenu.

Si el veus en minúscules és perquè t'ho havies d'imaginar. És com si escric lletres de color blau. Suposo que teu navegador preferit les mostra en negre. Coses de la imaginació. Aniré fent comentaris en moments de descans laboral (faig servir un mètode que sembla molt interessant que es diu pomodoro. Res, que cada vint-i-cinc minuts descanso cinc. Teòricament hauria d'aixecar-me però bé...)

Què farà el Pons quan haguem marxat tots? Avui he vist aquest vídeo tan estrany: https://www.youtube.com/watch?v=h6fcK_fRYaI

NoName ha dit...

Bona pregunta! Suposo que crearà un nou Univers, hi muntarà el Pons's blog, començaran a haver nois li agraden noies, ja saps, el típic! Casos típics.

Realment terrorífic el video... Quant de mal ha d'aguantar un per arribar a aprendre... Em sagna el cor intentant imaginant-ho! I ara diré que no sóc robot clickant fotos.

Peix ha dit...

(Avui estava pensant que el "molt d'honor" no mostrava la ironia que volia expressar. Però bé, què hi farem)

Suposo que el destí final és un Cas típic doncs...

Doncs jo crec que sí que soc robot, o gairebé (ser un robot o ser un peix...). Hi ha dies que he de passar moltes pantalles anti-robot per poder publicar un simple comentari. Sort que sóc persistent i acabo guanyant... I a sobre és al meu propi bloc!!!

NoName ha dit...

(És el que té la xarxa.)

Molt bona encertada! El Pons mateix no ho podria haver deixat més clar ^^

Mira que el Pons es va mudar a wordpress...

Peix ha dit...

Jo em mudaria a wordpress si no fos perquè em sobrarien un 90% de les serves funcionalitats. I perquè sóc vago per naturalesa.

Em passa el mateix amb el pis: podria anar a viure a un de millor, més gran, més lluminós, més tot... Me'n sobraria un 90%. I perquè sóc...

NoName ha dit...

Perquè ets peix, oi? Ja m'ho imaginava.

Peix ha dit...

Tens una capacitat de deducció digna de les millors personailitats del món de la investigació :)

Creative Commons License