dilluns, 2 de setembre del 2019

La recerca

Em diuen que busqui, que m'hi he d'esforçar. I com he de buscar? Tinc por de fer res, tot el que voldria dir queda aturat a la gola que es tanca i m'ofega. Soc inaccessible, soc invisible.


Bé, després d'aquesta reflexió tan profunda, un breu resum de la meva jornada laboral de les dues últimes setmanes:

He començat a llegir com un boig, espero que ningú m'hagi vist. Estava accelerat llegint (amb un desfici molt sentit) i no deixava temps al meu cap a aturar-me amb un pensament del tipus:
–Què fas, animal?
–Soc un peix, és evident que soc un animal.
Però no ha pogut passar, jo llegia i llegia documentació i especificacions per integrar un sistema de més o menys complexitat a la plataforma.

–I què ha passat després?–, es pregunta una majoria expectant. Això ho poso per aixecar certa emoció a un relat que no va enlloc.

He començat a escriure com un boig, espero que ningú m'hagi vist. Estava accelerat escrivint (amb un desfici molt sentit) i no deixava temps al meu cap a aturar-me amb un pensament del tipus:
–Què fas, animal?
–Soc un peix, és evident que soc un animal.
Però no ha pogut passar, jo escrivia i escrivia documentació i especificacions per integrar un sistema de més o menys complexitat la plataforma.

8 comentaris:

NoName ha dit...

Jo més aviat diria que ets peix, eh?

Per llegir, has de començar amb Pons's blog.

Per escriure, has de teclejar comentaris al Pons's blog.

Per documentar, potser millor ho deixes per a les persones assignades a les tasques de documentació, no? Tampoc no cal robar les feines dels altres, em sembla que això ja ho havia dit. Quines manies teniu els peixos, tio!

Peix ha dit...

Avui he llegit i he escrit al Pons's blog. Tota una efemèride.

Realment he estat dues setmanes fent una feina que no em tocava mi, per culpa d'això el meu rendiment ha sigut pèssim. Quin avorriment, per Neptú! i és que en el fons els peixos som uns maniàtics.

NoName ha dit...

Enhorabona! Demà et buscaré un premi per esser bon peix! haha

No entenc. Per què 2 setmanes vas fer una feina si no et tocava fer-la? Cobres pel rendiment?

artur ha dit...

T'has transformat de "peix de roca" a "peix rebel" ! ;D a seguir nedant contracorrent!

Peix ha dit...

Oh, fantàstica la imatge! Està molt bé nedar a contracorrent, però cansa eh...

Peix ha dit...

"Per què 2 setmanes vas fer una feina si no et tocava fer-la? Cobres pel rendiment?"

Quina vergonya no contestar quan et parlen...

Doncs avui hem decidit que també seria feina meva. Al final és qüestió de parlar les coses i deixar els límits ben definits. Quina mandra però... No cobro pas pel rendiment però m'agrada massa el que faig per veure que ho puc ser millor i no ho soc (Workoholic).

Estic esperant el premi amb candeletes!

NoName ha dit...

Mira, aquest és el regal d'avui per esser bon peix i tal - més val llegir atentament i extrapolar com les regles del Multivers virtual manen:

https://pons007.wordpress.com/2015/01/08/cas-tipic-noi-li-agrada-noia-noi-li-agrada-fer-el-resum-de-les-series-vistes-durant-lany/#comment-25463

Peix ha dit...

Tinc un problema, tal i com estan les coses ara mateix no sabria a quina porta d'ascensor hauré de triar.

Em sento malament per no haver mirat encara la sèrie Documental Cosmos. No és avui que tinc remordiments, fa anys que els tinc...

Creative Commons License