dimarts, 9 d’abril del 2019

Majoria

Que no serveixi de precedent. Dos dies seguits publicant és una vergonya. I encara més si són textos sense cap lògica.

Jo ho intento, juro que ho intento. Sé que hauria de marxar a l'altra punta del món i encara no seria prou lluny. I canto. I ballo. I voldria robar-ho tot però les llàgrimes m'enceguen i no em deixen veure't.

Avui he dit que estimava a un trencaclosques en forma de cub i no ha marxat corrents. Potser s'espera que vagi a dormir per esfumar-se i per aquesta raó he tancat la porta amb clau fent-me sentir trist i abatut. Demà, però, deixaré que voli tan lluny com vulgui. No tinc cap dret a retenir-te, cub. Deixaràs que et resolgui una vegada més?

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Publicar dos dies seguits no és dolent, no? Enamorar-se d'un cub ja no sé.

artur ha dit...

Ahir a la nit, fent zàping a la tele, feien un programa en que una noia es va enamorar d'una de les grues de la Sagrada Família. Desprès de sis mesos , ho van deixar (amigablement)....i ara està enamorada d'el seu monopatí !.
Ja veus que no es tant greu, potser comú i tot ! ;)

Peix ha dit...

Avui ningú m'ha atacat pel carrer tot i que m'han escridassat una mica. Arribo doncs a la conclusió que no és dolent publicar dies seguits però com que no ho acostumo a fer estava espantat.

El tema del cub no ho vaig triar, el tenia al davant i va anar així. Però veient que no sóc l'únic suposo que és ben normal. He comprovat que el cub no vola però que pot causar danys si topa amb algú. L'he recollit tot sentint els crits d'una senyora gran que s'havia espantat quan l'hi ha caigut el cub al costat i he anat cap a casa sense fer-li cap mena de cas.

Artur, m'has de dir a quin canal ho vas veure. No acostumo a mirar la tele i de vegades em perdo grans històries. Enamorar-se d'una grua de la Sagrada Família... no devia ser una relació fàcil. Entenc que una grua és gran, robusta, treballadora i des de dalt hi ha molt bones vistes. Però no es pot viatjar i això és un punt molt negatiu. Un monopatí és una molt bona opció. Et pot transportar pel món, és divertit, t'alça una mica...

artur ha dit...

He estat buscant i he trobat l'enllaç, espero que funcioni bé ! ;)

https://www.cuatro.com/lavidaconsamanta/samanta-deseos-objetos-grua-bailarin_0_2735775145.html

Creative Commons License