diumenge, 23 de juliol del 2017

Batecs

Què és la llibertat? De vegades me la miro de reüll i de tant en tant deixo que la seva força se m'emporti la distància suficient on les meves cames encara aguanten. Si gosés anar més lluny m'esfondria i quedaria arraulit en un racó tremolant i amb els ulls vidriosos.

A la nit escolto el teu cor bategar. Sento vida. Després de tant de temps sense sentir el cor d'una altra persona m'emociono. Sé que ningú, a la fosca, se n'adonarà però igualment amago el cap fins que m'adormo amb un somriure. Amb els primers raigs de llum em desperto i durant una bona estona penso explicar-t'ho però no ho fare. Em connec i sé que si es presenta la possibilitat cauré dins del meu caos interior on els seus crits violents no permeten que pugui treure cap paraula. Són els silencis profunds que a mi em deixen eixordat.
Creative Commons License