dimecres, 14 de juny del 2017

Coratge, segona part

En aquesta entrada motivacional volia parlar de la força de voluntat al caminar quan una ungla que està a punt de prendre un camí diferent al cos que l'ha fet créixer aprofita els últims dies per clavar-se amb malícia al dit gros del peu a cada passa. Ara l'ungla ja no hi és i la meva vida és més feliç. Però no en parlaré més perquè he de fer un dels grans anuncis dels últims temps per celebrar la magnífica xifra romana V.

I sense més preàmbuls us anuncio amb gran il·lusió que ja podeu comprar el llibre de Les millors melodies escrites de la història de la música, escrit pel gran poeta Poeta del Mató. El llibre és un recull de les melodies taral·lejades que, amb un criteri excepcional, el Poeta del Mató ha triat perquè us en podeu delectar.

Us deixo aquí  una mostra:

Taaa-ra-rà la laa-aa-ra, ta-ra-ra-ra la-là,
la-ra-ra-ra la-la-ra-a,
[...]
la-aa-aa-aa laa-aa-aa la la-ra la-aa-aa
ti-ro-la-la-la, laa-aa.

Magnífc, oi que us emociona? A mi també.

El llibre Les millors melodies escrites de la història de la música el trobareu a les principals llibreries de la vostra població. Aneu-hi a comprar-lo, i, si no el tenen, crideu "Buuh!", feu-vos els ofesos de manera que ho noti tothom i marxeu amb cara d'indignació absoluta. Feu una carta al vostre diari local queixant-vos de la poca predisposició de la llibreria a tenir el llibre, aneu a un ple i comenceu a cridar pels drets de les melodies taral·lejades. Feu una plataforma i sortiu al carrer amb pancartes demanant una recompensa per part dels polítics i la seva desídia respecte a les teves demandes. Un cop a la visita del psiquiàtric feu tantes flexions com el vostre cos suporti. Vosaltres podeu amb tot això i molt més!
Creative Commons License