dissabte, 17 de juny del 2017

Coratge, colofó

Només es mor una vegada, però es viu cada dia. Cada dia, cada hora, cada minut, cada segon. I després d'aquesta bestial frase motivacional un neguit creix dins meu. És el rebuig a la limitació. Només una vegada podré morir? Perquè no dues, o tres o cent? És la reencarnació la culminació de tot ésser en superar els seus límits? La resposta la trobareu al curs de motivació online que he preparat a un preu excepcional de 199,99 euros i casualment avui s'obren les inscripcions. Places limitades!

El preu és de 199,99 euros, però per als lectors us el rebaixo i només us costarà 149,99 euros! Et deixaràs perdre aquesta oportunitat? Jo vaig fer el curs i val la pena.  Aquesta última frase pot portar al desconcert però és que vas a qualsevol lloc i et diuen que a casa seva ho tenen i va molt bé, o que sempre han comprat tal marca o que des de que va descobrir el producte no ha deixat de ser-ne fidel. I per suposat, quan em diuen això, marxo corrents. Alguna mitja marató improvisada he acabat fent diverses vegades per culpa d'un venedor massa simpàtic. Quanta rancúnia que acaba de sortir. Ha sortit d'una manera gratuïta, de cop i volta, provocant incomoditat. Ha sortit d'una manera tan fàcil; igual com ha passat amb la tercera ungla. Avui li he dit adéu. Ha sigut un adéu sentit a una ungla molt petita. He estat temptat en demanar a la infermera que me la donés per guardar-la de record, però hi ha records que sempre serà millor mantenir-los només a la memòria.

I fins aquí la història en tres temps. Les següents històries que vindran no intentaran vendre res, més que res que no sabeu com costa gestionar tota la demanda.
Creative Commons License