dissabte, 10 de desembre del 2016

Decoració

Aquest any he decidit decorar una mica més el pis per Nadal. Segurament, tal com està ara, és com hauria hagut d'haver estat fa temps, potser l'any mateix que hi vaig entrar a viure. Bé, els altres anys hi va arribar el tió i més tard es va afegir un pessebre. Un pessebre que no fa ni un pam d'alçada ni de llargada i un tió petit, rústic i divertit. Aquest any hi ha també un arbre que no arriba als tres pams decorat amb estrelles fetes de paper i uns llums a la mida de l'arbre. Queda bonic i m'agrada. No vaig gastar molt de temps fent la decoració, una mitja hora com a molt: retallar, enganxar i doblegar paper d'embolicar daurat. Senzill i efectiu. Els llums me'ls han comprat. Són exactament els que m'havia imaginat. Potser dilluns compraré algun article nadalenc de color vermell que fa molt Nadal i no tinc res amb quest color.
No crec que a part de mi, potser qui m'ha comprat els llums també, ningú vegi la decoració. No em sap greu però he pensat que potser no tenia sentit no poder-ho ensenyar i després de fer-hi voltes he arribat a la conclusió que no he de decorar pensant en com ho veuran la resta sinó com ho veig jo. M'agrada com està quedant i m'hi fa sentir a gust; això és el que importa.

4 comentaris:

zel ha dit...

Segur que t ha quedat preciós.
Gràcies!

Sergi ha dit...

Arribo d'una setmana de vacances i m'he trobat el despatx decorat amb retallables que simulen flocs de neu, les meves companyes han decorat tota la planta, pel que veig. Però a casa no ha arribat el tema, ni arribarà. No som de decoració nadalenca, almenys de moment. I si ho fóssim, probablement seria del mateix tipus que al despatx, manufacturada.

Anònim ha dit...

No hi ha fotos de la decoració?

Jo aquest any posaré la mateixa decoració de Nadal que l’any passat, es a dir, cap ni una. El meu esperit nadalenc fa anys que està mort.

Peix ha dit...

Moltes gràcies Zel! (Ha quedat prou bé)

XeXu, pel que sembla has estat de sort i t'has estalviat haver-la de decorar tu la planta. Allà on treballo el divendres quan vaig arribar estava i encara està ple de plantes de la fulla vermella

pons007, no hi ha fotos no, les úniques que poso són les de relats conjunts. No sóc bon fotògraf jo.

I respecte a l'esperit Nadalenc, gairebé vaig matar-lo també, però en el fons m'agrada aquesta època de l'any. No sé ben bé perquè, ara bé, per la basant consumista segur que no.

Creative Commons License