dijous, 15 de desembre del 2016

Alfa i omega

Ahir vaig veure com desmantellaven el vídeo-club quan anava caminant distret cap a la piscina. Vaig pensar que tot té un final. No hi havia entrat mai i em sorprenia que encara existís i per aquesta raó no em va semblar estrany tot i que en el fons em va saber greu. Trenta passes més amunt vaig veure com un nou vídeo-club apareixia en un local que fins aleshores l'havia vist sempre tancat i amb un cartell groc penjat que anunciava que es trobava per llogar. Em va alegrar i em va sorprendre en parts iguals. Suposo que, no ho vull afirmar, han traslladat el negoci de lloc.
Avui ja ho tenien pràcticament tot muntat a falta del cartell. He mirat de resquitllada i he intentat buscar en va cintes de vídeo VHS. Crec que, malgrat tot, és un vídeo-club modern. Ara bé, no crec que mai hi arribi a entrar.

I ara qualsevol cosa:
Un va! Dit, punta la aire. La com a nota i no com a article. Les notes poden apostrofar? Entre elles segur que no, però hi hauria en algun espai indeterminat una nota que apostrofi alguna altra cosa com ara un objecte o un concepte o no ho sé? Jo no sóc d'anar apostrofant amb notes. Més que res que no sé com es fa. Aquest com a verb, no vull crear confusió. I potser, canviant el tema, on seria ara si no em trobés escrivint? Doncs seria al llit. Final del dia. Tot principi té un final, avui, com ahir, d'una manera molt semblant. Al llit. Alfa i omega. Principi i fi.

Per cert, em sento orgullós de l'ús del títol que he volgut donar al tema del vídeo-club que ha donat sentit sense voler, tampoc molt eh, a la segona part.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Tinc la sospita que avui en dia els videoclubs que encara queden són una tapadora, no pot ser que en els temps d’internet encara siguin rentables, drogues, armes o prostitució, alguna cosa així hi deu haver al darrera.

Peix ha dit...

Ara que ho dius, potser sí que hi entraré. Només per assegurar-me que no són una tapadora...

NoName ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
NoName ha dit...

Dimonis!! L'alfa i omega sóc jo, el principi i el final ^^

I penso que el Pons sempre té la raó.

Peix ha dit...

M'ha aparegut Déu en Déu (en aquest cas) en aquest bloc de notes! És un gran honor que hagis passat per aquí. Veig que pots dir Dimonis...

Hi ha gent que sempre té la raó, no sé com s'ho fan

Creative Commons License