dilluns, 5 de setembre del 2016

Promeses

Parlant de promeses i bones intencions que cada poc temps el cos em demana, m'he proposat per aquest setembre i els mesos que s'esdevindran (que èpic), respondre més ràpid els missatges, sigui quina sigui la mandra que em faci l'interlocutor. He de reconèixer que de vegades respondria amb un silenci pregon i perpetu, que al cap i a la fi ja és una resposta, però en el fons tothom es mereix una segona, tercera o enèsima oportunitat. Sigui com sigui, això no treu que la meva resposta pot tenir una demora de més de 12 hores ja que o bé estic treballant, o bé estic dormint o bé estic fent alguna activitat lúdica que em manté lluny del telèfon mòbil.

Una altra promesa que faig és no odiar la cançó que algú m'ha proposat pel que resta de setmana. Ho sento, la intenció era bona i el resultat no crec que sigui dolent però no es troba dins dels meus marges del bon gust. Ves, no puc estar sempre en harmonia. Bé, no ho puc prometre però faré l'esforç.

I l'última promesa, la segona, és, i per començar avui ja l'he complert amb escreix, fer servir altra vegada els meus encants per aconseguir el que em vingui de gust. I, sense que hi tingui molt a veure, de vegades la supèrbia em desborda.
Creative Commons License