dissabte, 28 de maig del 2011

Més u

S'acosten dies de canvi? És hora de nedar riu amunt lluny de la protecció d'un llac tranquil i acollidor? Deixarem passar l'estiu per una raó econòmica. Però després, potser no hi haurà marxa enrere!

Valoració de tot plegat:
No cal posar nota. Però ha sigut fantàstic, fenomenal. Amb cagades ben grans però divertides. Amb moltes coses per fer i amb algunes que ja ha passat l'oportunitat (o les oportunitats). Però quin és el problema? Cap ni un!
Mig món, molts concerts, molta aigua i fent el peix, molts dies inoblidables i sorprenents, moltes lletres llegides i escrites, molta feina, molta música, molt de tot. Molta vida.
Gent que va, gent que torna, gent que s'aparta, gent que s'ajunta, gent que calla, gent que parla, gent que no veus però que hi són, gent amable, gent esquerpa que no ho són però la paraula em fa gràcia, gent optimista, gent interessant, gent que beu begudes comercials enganyada per una publicitat constant, gentalla (i gentaquí), gentil·lesa (veure definió més avall. Hi ha hagut casos, però no m'hi he trobat en directe jo), etcètera etcètera.

En fi, genial!



Gentil·lès -esa
1 adj. i m. i f. Dit d'un grup de persones que després d'un accident en surten amb el seu propi peu i es posen a ajudar als ferits.
2 adj. i m. i f. Dit d'un grup de persones de la noblesa que surten sans i estalvis d'un accident. En aquest cas no ajuden als altres.
Creative Commons License