dimecres, 20 d’abril del 2011

Piruleta de menta

Puta merda

Aparentment podria mostrar un estat d'ànim alterat per alguna cosa poc positiva. No.
Aparentment podria mostrar un estat d'angoixa. No.
Aparentment és una puta merda. Sí.

La paraula aparentment tal i com acabo de dir és una puta merda.
I no m'agraden gens, en definitiva, la majoria que acaben amb ment.
Algunes comencen per ment com és ara menta. Sí, és bona. Mentida, de vegades no m'agrada:
Un dia vam fer piruletes de menta a l'escola i no em van agradar.

Es pot començar i acabar amb ment? No. I acabo de respondre mentiderament. Quin fàstic acabar amb ment. Quin fàstic d'acabament. Continuo:

No m'agrada la paraula ment.

I mentre llegeixes això i et ve al cap, aparentment, quina puta merda, jo ja ho escrit i tenia el mateix pensament.

I ara ves al carrer a recitar frases sense cap mena de sentit des d'algun espai elevat el qual et pugui veure el màxim de gent. De persones. Gent té una retirada amb ment i no podia acabar el text amb aquesta idea en ment. No hi ha manera d'acabar correctament?

Piruleta de menta

3 comentaris:

Quadern de mots ha dit...

Jo, quan era petita feia piruletes de sucre, caramel en dèiem. Si et serveix de consol a mi tampoc m’agradaven. Quin diverti.... (perdó)
Fins aviat.

... ha dit...

Sincerament aquest argument ha estat extremadament eloqüent, però pot interpretar-se malament, principalment per les paraules utilitzades a l'inici del document. Hom certament podria creure que alguna cosa del teu dia havia anat desastrosament.

Però sabent inequívocament que no t'agraden les paraules acabades amb -ment, preferiblement m'acomiado abans que creguis que vull exasperar-te expressament...

Peix ha dit...

Vaja, crec que t'has passat molt. Després d'uns dies separant-me bastant de la tecnologia, quan torno, aquest magnífic comentari. Genial. Vaig a dormir mitja hora més tard del què tenia previst per culpa teva intentant respondre amb un comentari a l'altura de les circumstàncies. No puc. És massa. Has fet a bocins la meva ment.

Creative Commons License