divendres, 29 d’abril del 2011

Comunicat

Companys, companyes,

veient els últims esdeveniments agafo les rendes per a conduir-vos al gran moment històric que tot just comença. Després d'anys de foscor, d'angoixa, de patiment em poso a davant per liderar la nova etapa. Potser us agafa per sorpresa però jo ja penso per vosaltres i amb el nou ordre no haureu de patir: Mirareu la televisió, llegireu revistes, us passareu el dia jugant per internet, anireu als bars a fer tertúlies insulses i altament inútils sobre política a les 4 de la matinada. Jo ja penso per vosaltres. Confieu en mi, perquè en un imperi no n'hi ha prou en governar, altres han de seguir.

La marxa no serà fàcil. Alguns no voldran aquest canvi inevitable i hi posaran traves. Potser tindrem dies durs; alguns de vosaltres potser hi deixareu quelcom més que les vostres forces perquè la mort és vida i la guerra és pau. Però guanyarem perquè és on ens porta l'ordre natural: a aquesta nova era governada per mi. No hi haurà lloc per a traïdors ni per a covards que seran considerats enemics del nou ordre. I no patiu. Perquè jo no mataré per diversió, sinó per necessitat.

PEIX

5 comentaris:

roger ha dit...

Ja era hora que algú prengués una determinació tant original com la teva. Que tinguis sort en la teva empresa, i compta amb mi pel que et faci falta!

Llop Estepari ha dit...

Sembles talment un nou pastor preparat per conduir el ramat (la meva condició de llop, no em deixa veure les coses des d’una altra perspectiva). Mentre em deixis alguna ovella per a mi, fes el que vulguis.
Un udol.

Carla ha dit...

ànims peix!! tu pots amb tot el que et proposis!!

(i si veus que et sobra algun ministeri o algun puesto on es cobri pasta gansa, doncs ja saps que pots comptar amb mi!!)

La rebel·lió del peix ha començat!
Visca el peix! Llarga vida al peix!

Peix ha dit...

Roger, t'hauria de donar les gràcies per l'oferiment, però no sóc d'aquestes persones. No obstant, per fer palès el meu agraïment si hi ha una batalla et deixaré posar a la primera fila. Si sobrevius, et cobriré amb l'or robat als traïdors.

Llop, per tal de millorar les relacions entre els homes i els llops, prohibiré menjar ovelles perquè us les mengeu vosaltres, sempre i quan ens deixeu agafar la llana.

Carla, així m'agrada! Seguidores i seguidors sense complexes! I com que veig que les teves intencions són clares: "puseto on es cobri pasta gansa"; potser encara tindràs un lloc al meu govern.

... ha dit...

A bin laden muerto (si? quan? com? on), otro en su puesto!

Creative Commons License