dilluns, 25 d’octubre del 2010

Son son, queda't son

Em desperto i noto el fred que m'entra pel nas. Obro els ulls i veig que a l'habitació hi entra massa llum però si està tan i tan bé dins del llit que prefereixo dormir amb les persianes apujades. Avui decideixo no llevar-me i esperar-me a demà. Em poso a dormir profundament una bona estona fins que de cop sona el telèfon. No l'agafaré perquè m'he d'aixecar i fa molt fred. Per sort no insisteixen gaire i deixa de sonar de seguida. Hi ha molta llum a l'habitació i em tapo el cap amb la manta. Torna a sonar el telèfon. Tinc calor però a fora fa fred. Truquen a la porta. Jo estic dormint. Sona el telèfon. Truquen a la porta. Em tapo les orelles. Tinc calor. Sona el telèfon. La porta. Massa llum. Calor. Telèfon. Porta...

-NO!

Jo continuo dormint fins demà. Si trec la manta agafo fred i l'esforç del no m'ha deixat esgotat.

1 comentari:

estrip ha dit...

quin estrès de son... amunt i que acabi el malson!

Creative Commons License