dilluns, 29 de març del 2021

Coses. Segona part

I

Em llevo. 12 hores. Em vesteixo, esmorzo. M'assec davant de l'ordinador i em poso a treballar. 11 hores. Reunió. 10 hores. Treballar. 9 hores. 8 hores. 7 hores. Dino. 6 hores.  Torno a treballar. 5 hores. 4 hores. 3 hores. 2 hores. 1 hora. 30 minuts. 20 minuts. 10 minuts. Tanco l'ordinador i surto corrents de casa.

II

El meu pis és petit i no li arriba la llum directa del sol. És sota teulada, a l'hivern et congeles de fred i a l'estiu la calor és insuportable. Les parets són tan primes que sovint, sense voler, et trobes dins el dia-dia dels veïns. El pis, malgrat no rebre mai directe la llum de sol, és lluminós. I és petit però agradable.

III

Em desdoblo. El món segueix mal repartit com sempre. Durant uns dies en seré part de la culpa. Caixa a caixa, viatge a viatge. En un degoteig lent i constant, m'aniré desdibuixant per una banda i, per l'altre, m'aniré materialitzant.

IV

Em perdré per un laberint de sales i quedaré esgotat entre passejades d'una banda a l'altra. Em deixaré banyar pel sol i miraré a les muntanyes entre naus velles i atrotinades. Un palau tan sols per mi.

4 comentaris:

NoName ha dit...

I
Això et passa per treballar des de casa.

II
Això et passa per no voler pagar un lloguer normal.

III
Això et passa per esser animal aquatic.

IV
No oblidis posar-te protector solar!

Sergi ha dit...

La teva peixera té teulada??

NoName ha dit...

No m'ho diguis, ho sé!! Avui necessites gel:

https://www.youtube.com/watch?v=rog8ou-ZepE

Peix ha dit...

NoName: I - Tens raó. II - Això ja s'ha acabat (en pocs dies). III - Potser tens raó, però no l'accepto. IV - Tinc el protector solar embalat ara mateix.

XeXu: et penses que soc un peix qualsevol?

NoName: Ahir va ser el primer dia de l'any que vaig passar calor.

Creative Commons License