dimarts, 29 de desembre del 2020

Entrada al meu diari

Estimat diari,

Avui sense voler m'he enfadat una mica. M'havien de portar la fruita al matí i se n'han descuidat, i quan me l'han portat a la tarda, jo havia de marxar i no volia fer tard i el repartidor ha pujat les escales amb una parsimònia que m'ha fet posar nerviós. I al replà, l'he empès cap a dins del rebedor perquè anés més de pressa i aleshores s'ha entrebancat i ha caigut. I de la caiguda ha deixat anar la caixa amb la fruita que s'ha escampat per tot el pis. I jo m'he enfadat perquè així no és manera de treballar. I he agafat un plàtan encara verd i l'he començat a colpejar una vegada i una altra. I ell em deia: —Para, para, que em fas mal! —però jo estava enfadat i he encastat una poma de Girona, que ha quedat feta a bocins, al seu cap, tocant l'orella. I s'ha posat a cridar com un boig i jo m'he enfadat una mica més, per culpa dels seus crits eixordadors, i l'he colpejat diverses vegades amb una pinya que havíem de menjar per cap d'any però que s'havia fet malbé quan el maldestre del repartidor l'ha deixat caure a terra. Al final s'ha escapat mentre li anava tirant les taronges. Jo ja sé que no m'havia d'enfadar i que sempre he d'intentar mantenir la calma. Prometo, estimat diari, que m'esforçaré perquè no em torni a passar, encara que no sigui culpa meva.

9 comentaris:

NoName ha dit...

Trobo que també seria maco veure el recompte de les matances d'aquest any, per exemple una taula amb 2 columnes noi-noia i les files corresponent a cada mes.

artur ha dit...

i al final, has fet tard !! :D :D
Les llistes dels bons desitjos de any nou, no funcionen mai !!
A pesar de tot i per si de cas, no vull fer-te enfadar jo, que tinguis un bon any 2021 !! ..... ( i si pot ser que estiguis sempre ben lluny de la noia dels rinxols!) ;)

Peix ha dit...

NoName, no és fàcil fer un recompte, ja que la mort de la majoria dels assistents a l'aplec és una xifra difícil de dir, però suposo que estarà poc per sobre de 400, contant joves, adults, vells i infants.

Sí, sí, maleït repartidor! Les llistes no són mai bones, Artur, amb l'excepció la de la compra que és obligatòria si no vols que el supermercat t'obligui a comprar alguna cosa que no vols. Que tinguis un bon any 2021 tu també!

NoName ha dit...

Però si 400 és més que el número dels dies a l'any! No estaries comptant també els casos del coronavirus?

NoName ha dit...

Recorda que demà és el dia quan tornarà el Pons!! No ens fallis miserablement, la secta es preocupa per tu ^^

NoName ha dit...

Dimarts vintage!

(t'has quedat sense post-its o què passa!)

NoName ha dit...

https://www.youtube.com/watch?v=RnhMseK-uxY

NoName ha dit...

鱼先生在鱼缸游泳游泳,
凝乳的诗师不懂不懂...

Peix ha dit...

Ep, he tornat de les vacances i durant aquests dies no he fet cap recompte (ni de quantitat de matances ni de quantitat de morts). Ja estic pensant en les d'aquest any (de fet no, però queda bé dir-ho).

Creative Commons License