diumenge, 8 de desembre del 2019

Bolets

Avui sense voler en un camí cobert de boira m'ha vingut al cap la cançó Dalt del vell smokey. De fet m'he trobat que l'estava cantant. Quant temps feia que no hi pensava? Per què m'ha aparegut de sobte? Dins del cotxe l'escoltàvem una vegada i una altra quan érem petits. Aleshores un torrent de cançons gairebé se m'emporta i les he anat cantant a ple pulmó mentre saludava als boletaires que aprofiten aquests dies que ha plogut per treure al cap.

6 comentaris:

NoName ha dit...

No la conec.

Peix ha dit...

Ni falta que fa. Hi ha moltes millors cançons, però no te les sabria dir, no tinc un gust gaire definit.

NoName ha dit...

Mai no és tard per anar a una escola de música ^^

Peix ha dit...

Que no tingui un gust definit no treu que no hagi posat mai els peus en una escola de música. I no només hi vaig posar els peus sinó que vaig aprendre a tocar-hi algun instrument. I fins i tot vaig ensenyar-ne!!! La cosa és que no volia posar que m'agrada des del la música medieval fins l'actual. I que prefereixo la música coral per sobre la resta. També hi ha música que no m'agrada perquè no entenc i n'hi ha que no m'agrada perquè no té ni gràcia ni substància. La música sense gràcia ni substància, de merda, sembla que sigui cosa d'ara, però no, el problema és que ara qualsevol té mitjans per fer-la conèixer, gran error!

Sergi ha dit...

Sort que els bolets no s'espanten amb els crits...

Peix ha dit...

M'haurien fet fora del bosc per sempre

Creative Commons License