dilluns, 16 de desembre del 2019

AAAAAAAAGH

M'estic tornant boig!!! Una cullera buida lentament i amb cert ritme el bol de caldo que he comprat al súper. No és veritat! He menjat pa integral, un ou, formatge i enciam. Tinc el cap que fa tom tom tom tom. Aviat el meu cor emprendrà una marxa fora del cos després de sortir-me per la boca. Els ulls em fan unes pessigolles rares. I jo, que mai les he pogut suportar, em caragolo de riure tot sol en un pis fred d'una ciutat perduda lluny de qualsevol realitat palpable. No sé què vol dir això que estic escrivint. Avui podria dir: Cagada total, voldria viure amb tu. Però tots sabem que no funcionaria, som massa diferents. Un peix i una... Ostres, quin animal ets? Si fossis un peix, ho sabria. I em nego que siguis una pastanaga. Primer de tot perquè no és un animal i després perquè els peixos no coneixem aquesta hortalissa. Les algues o el plàncton estan més al nostre abast. Ep, així que he anat escrivint he recordat quin animal ets i no, tampoc lliga. A més a més no crec que hagis vist mai un peix. Ni jo a tu. Fora doncs aquesta idea absurda sense fonament. Beeeeh, no soc una ovella.

I per acabar, paraules diverses sense context: brúixola, castanya, elàstic, peus, taronja, castell, harmoniós, galàxia, banc, boira, mànega, passamà (trobo que és una paraula lletja, li sobra alguna a).

Apa adeu fins després.

5 comentaris:

NoName ha dit...

Què has comprat al super, el caldo o el bol? Jo avui crema de Mercadona, gràcies.

Llavors quin animal és? De petit/petita duia bata?

A Pons's blog els comentaris són gratuits. Gratuits! gratuits-gratuits! Al bloc del Pons, gratuits! Pons Pons, gratuits. Comentaris. Pons. Gratuit. PNS. Fi de les paraules diverses.

NoName ha dit...

Alguna vegada has pensat com seria viure en un bol de vidre damunt el frigorífic del Gran Pons?

Peix ha dit...

Jo al Mercadona no hi compro perquè em cau lluny, a uns 15 minuts a peu. A més a més tinc un supermercat, també d'una gent valenciana, a 30 segons de casa.

Doncs no crec que portés bata. Potser una bufanda a l'hivern, la majoria porten bufandes a l'hivern. No et sabria dir quin animal és, va sortir el text així...

Frigorífic rima amb terrorífic? No tinc més preguntes senyoria.

NoName ha dit...

Quin supermercat tens a 30 segons de casa?? Que és barat?

Frigorífic rima amb terrorífic, però no pas amb congelador. Llavors entenc que et faria il·lusió, oi? I de tant en tant sortiries del bol per ficar un CT al bloc quan el Pons no mira :-D

Peix ha dit...

Es diu Consum, perquè així em puc autoanomenar consumista. Crec que la paraula té connotacions negatives, però, en aquesta societat del Consum, ser consumista és inevitable.

Ostres si em faria il·lusió! Però, un peix tan constant com jo, és una bona idea? A més a més el nivell és alt i els peixos sempre nedem més avall del nivell del mar, ho has de tenir en compte!

Creative Commons License