dissabte, 17 d’agost del 2019

Dates

Des de ben petit vaig entendre que els dies passaven i que les dates més desitjades sempre acabaven arribant. Gràcies a això vaig aprendre a gestionar amb certa fredor la impaciència. Vaig entendre poc més tard que la tristesa, el dol, amb el temps s'esvaïa i la fredor es va apoderar d'ella. La por, la sorpresa, l'alegria. Totes van acabar sucumbint a la fredor. La frustració es va salvar durant molts anys. Va requerir molt de treball per doblegar-la però finalment la vaig dominar.

Però tornem a les dates, les dates ho trenquen tot. Ara ja no desitjo mai que n'arribi una, la probabilitat que acabi arribant és tan alta que no em preocupa, ara el que desitjo amb totes les meves forces és que passi. Aquest desig desfà el gel i llavors la vida trontolla i afloren tota mena d'emocions incontrolables mentre el temps, lent i feixuc, avança amb un somriure burleta.

8 comentaris:

artur ha dit...

A fi de comptes, el temps , nomes es alguna cosa que ens em inventat nosaltres , no cal preocupar-si massa....

Peix ha dit...

Si fóssim fotons o no tinguéssim massa, el temps ens importaria ben poc, qui no ha desitjat mai ser un fotó?

NoName ha dit...

Tampoc no en falta tant perquè arribi el 2 de setembre, no et preocupis, ja passarà! El Pons tornarà i de la seva gran saviesa en podràs aprendre ^^

Peix ha dit...

Encara queden dies. M'he rossegat les aletes, els peixos no tenim ungles, i no és fàcil rossegar-les, s'ha de girar molt el cos i no sóc precisament elàstic. Després m'agafa torticolis.

NoName ha dit...

Si tens paciència, el Pons també et dirà com desfer-te de la torticolis ^^

Mentre estem esperant pots passar per alguna esglesia a encendre espelmes, dir uns quants Pons Nostre-s (recomanable 3 al dia) i repassar la documentació: CT 1800.

Peix ha dit...

Fantàstic! Estic encegat. La meva vida ara es troba il·luminada per unes creències que no sabia que existien.

NoName ha dit...

Benvingut a l'Multivers Virtual ^^

Espera, el Multivers no s'apostrofa...

Peix ha dit...

Això suposant que a tots els univers el català té les mateixes normes. Diuen, són rumors, que n'hi ha un on els accents diacrítics mai han existit, i en un altre que els mantindran. Al nostre sembla que no ho acaben de tenir clar i ara hi ha hòsties per totes bandes. Davant d'aquests rumors, podria passar perfectament que en algun univers les paraules començades per la lletra m s'apostrofin.

Creative Commons License