diumenge, 9 de juny del 2019

Sortides amb bicicleta

Estudi dels virus: Es confirma que cada humà, així com la resta d'éssers vius, és un exèrcit de virus treballant en sincronia. El virus és un paràsit sofisticat que va arribar a la terra fa prop de quatre mil milions d'anys amb un fi específic que, de moment, desconeixem.

Ahir estava pujant una rampa amb la bicicleta sentint-me feliç i pensant que per ser un exèrcit de virus la meva contribució a la Terra era ben pobre. M'ho estava passant molt bé, no molestava a ningú ni tampoc aportava res. El meu egoisme feia que el sentit de la meva existència es reduís a la rampa, a la bicicleta i a mi. Davant d'aquesta gran revelació vaig adonar-me que el fet de ser un exèrcit de virus treballant en sincronia era un absolut despropòsit. Vaig seguir pedalant amunt sense pensar més en aquest tema.

Més tard, en una de les baixades, vaig pensar: jo no sóc una persona que escrigui bé, faig faltes d'ortografia i gramaticals i escric frases sense sentit i amb una coherència dubtosa. Però, tot i això, quan alguna vegada m'havia sentit atret per una persona i, parlant amb ella via comunicació escrita, aquesta feia alguna falta greu, el fil d'atracció es trencava i per sempre més, fes l'esforç que fes, quan li mirava la cara només podia veure la paraula discordant.

3 comentaris:

artur ha dit...

Esperit massa crític ?? .... ningú és perfecte ;)

Peix ha dit...

Suposo... Imagina una nota afectuosa amb faltes. Tota la força que podria tenir queda reduïda al no res.

Exemple: Hem fas felis...

Si algú m'escriu això, abans d'abandonar-la, sí, abandonar-la, li pago un curs bàsic de català (que jo també faria per si de cas).

artur ha dit...

Veus que senzill ! ...llavors ja hi hauria un impediment menys ;)

Creative Commons License