dimecres, 30 d’agost del 2017

Adreça

Busco fins a la desesperació una adreça per recuperar allò que vaig deixar perdre perquè cada dia a qualsevol hora aquest error em colpeja amb fúria. Tinc mala memòria però mentre busco m'apareixen records i em poso les mans al cap.

Regiro de dalt a baix els armaris i els calaixos. Miro cada paper, ja siguin de propaganda, partitures, factures, llibretes o tiquets. No hi ha manera. Busco també per la xarxa però no hi ha sort. Quan ja gairebé estic temptat de demanar l'adreça a algú amb qui fa anys que no parlo trobo una llibreta que encara no havia mirat. En algun moment va caure darrere d'un armari i amb la bogeria de buscar per tot arreu l'he mogut i estava allà esperant-me. Vaig passant els fulls, un a un: llistes de la compra, dibuixos de qualitat dubtosa, apunts de diferents cursos, esbossos d'històries on algunes han acabat escrites, registres dels vols d'un viatge; un text que em posa els pèls de punta, gràcies per l'abraçada gegant, penso; lletres de cançons, un llistat d'adreces.

Tota història té un final.

Dubto. Són molts anys, algun intent de retrobament fallit, potser tot és diferent, més diferent del que puc imaginar. Però això ja és una altra història.
Creative Commons License