diumenge, 14 de maig del 2017

Viatge

Introducció
On ets? De vegades et trobo a faltar, saps? Aleshores busco i faig les meves investigacions però sempre acaben en un cul de sac. Espero que tard o d'hora et deixis veure, no perdo l'esperança.

Viatge
Hi ha dies que m'agrada viatjar lluny. Avui viatjo gairebé dos anys enrere. Em trobo a mi mateix. Dorm. No veu el que li espera. Començo amb una bufetada seca a la galta. Després una altra. I una altra. Aleshores colpejo amb el puny a la panxa, al mentó, a la panxa una altra vegada. Està desconcertat, no ho entén. Gira el cap a banda i banda buscant a algú, però no hi ha ningú. -Desperta!- Crido. -S'ha acabat la treva, desperta d'una vegada!- Amb el peu li clavo puntades a la panxa que intenta aturar sense èxit amb les mans tremoloses. Balbuceja alguna cosa, però no se l'entén. Sé que demana ajuda però no en sap. Ni en sabrà mai. Segueixo una bona estona fins que em sento satisfet. -Ara torna a dormir que en pocs mesos torno i et despertaré de veritat-.

Llavors no ho vaig entendre. Ara, en canvi, sé que era necessari. Però de tant en tant em fa mal i no pas pels cops sinó per despertar-me.
Creative Commons License