dissabte, 22 d’octubre del 2016

T'odio

T'odio. T'odio amb totes les meves forces. Al matí, al migdia, a la tarda, al vespre i a la nit. Quan respiro, quan menjo, quan bec i quan cago. Treballant, jugant, descansant i estudiant. T'odio quan et parlo. T'odio quan no et parlo. I si estic dormint també t'odio. Però em masturbo pensant en tu.
____

Era una bonica tarda de primavera quan, no, no em ve de gust, saps? Piranya del riu amazones que et menges el turista inconscient, jo m'emparo a tu. Piruleta quadrada que malmets les meves galtes, on tens la decència? Castanyes torrades, la vostra olor em transporta al record d'una foto. És curiós pensar que de la foto només en conservo la jaqueta. Una jaqueta lletja com poques s'han fet, però massa bona per fer-se malbé.
____

Vaig menjar-me una pipa i vaig llençar la closca a terra. Un marrec va acostar-se i em va recriminar. Me'l vaig mirar avorrit i vaig posar-me una altra pipa a la boca. El noi va demanar que no embrutés el carrer i que em busqués una feina. Jo, mirant-me'l i sense dir res, vaig escopir la closca. Va marxar amb cara d'enfadat dient que els grans d'avui dia som uns maleducats. Vaig aixecar-me amb parsimònia, vaig caminar cap a ell i quan el tenia a un pam li vag donar un cop de puny al nas. Imbècil, li vaig dir, quan tinguis la meva edat tampoc treballaràs.
Creative Commons License