dijous, 8 de setembre del 2016


Buaaaà buà buà buà! Marranada.
I així tot el dia. El meu cervell.


I per acabar aquest dia intens em miraré una peli que es diu La vida secreta de les mascotes. O algo així.


bo bo bo, bo bo bo, bo bo bo, la la la. Uh uh uh. Sóc mut. Ets al balcó.


Eh! Tu, tu, tu! M'he comprat una trompeta de plàstic i, quan estava a punt de fer-la sonar, un senyor vell arrugat me l'ha pres i ha arrencat a córrer. Com corria el malparit. L'he perseguit fins que gairebé trec els pulmons per la boca. He parat a descansar en un portal d'una casa i deu segons més tard un nen ha obert la porta i amb una escombra m'ha fet fora de mala manera. La meva indignació era tal que el gir de cap que he fet m'ha provocat torticolis. A l'hospital els recepcionistes no em volien atendre. És desesperant. La màquina d'aigues de la sala d'espera a més a més s'havia espatllat. M'he comprat una Coca Cola. L'he regalat a un senyor que molt amablement ha refusat dient-me que era diabètic. He pensat aleshores que a la història no hi sortia cap dona, quina vergonya. M'he tirat a terra i he rodolat. Recoi, he dit. I quina merda de renec és aquest? I m'he aixecat i he vist de lluny que t'escapaves d'algú. I quan t'he cridat encara has corregut més. -Escolta Miquel, que la pallissa que et vaig donar era amb molt d'amor, quina poca consideració que tens-. M'he aguantat el cap perquè em feia molt mal el coll i un infermer m'ha portat un collarin. He sortit al carrer i he robat una bicicleta. L'infermer del collarin ha sortit fent crits però no l'he escoltat. Quan m'he cansat he deixat la bicicleta al mig de l'Avinguda Catalunya. Era un molt bon lloc, però a un policia no li ha agradat. Amb el seu xiulet s'ha acostat amb cara de pocs amics i el seu prrriiiiiip m'ha deixat sord. M'ha cridat que la bici no es podia quedar allà i l'he agafat molest i l'he regalat a un home que anava amb cadira de rodes. Malaguanyat regal. I m'he tornat a tirar a terra. On són les dones en aquesta història, collons? I, quan ja creia que la sort no arribaria, he vist una caballera daurada que volava a pocs metres meu. D'una revolada ja estava dret i un heviata s'ha girat i m'ha mirat molt estranyat. Fi.

Què collons és tot això?
Creative Commons License