divendres, 29 d’abril del 2016

Conversa

Et miro el melic i just a sobre sembla que hi hagi una piga. M'hi acosto lentament sota el teu somriure murri i m'adono que no tens pas una piga sinó un forat d'un pírcing. La meva ignorància fa que pregunti on és el pírcing i si és possible que es tanqui el forat. Et poses a riure i em dius que te l'has tret per mi, perquè saps que no m'agraden. La veritat és que no sé si m'agraden o no. Aixeco el cap i t'observo. Em preguntes posant-te vermella què miro tanta estona. M'agrada molt com t'has tallat els cabells et responc. Curts per sobre l'espatlla. Et tornes a posar a riure i em confesses que et pensaves que no m'agradaria aquesta nova imatge ja que jo sempre em fixo amb les noies que porten els cabells llargs. Saps que a tu et miraré sempre portis els cabells com els portis. Avui estàs realment impressionant, i més així com et veig. Em dones gràcies per haver-te demanat finalment que pugés a casa. Gràcies a tu per haver volgut pujar.

2 comentaris:

Gerònima ha dit...

" Saps que a tu et miraré sempre portis els cabells com els portis." Quina conversa més bonica!

Peix ha dit...

Sí que ho és sí :)

Creative Commons License