diumenge, 3 de maig del 2015

Algun dia

Algun dia, potser d'aquí molts anys, deixaré la feina i em dedicaré a escriure. Escriuré per mi i per qui vulgui, per deixar fluir la imaginació, per desfogar-me i per sentir... No seré bo ni seré llegit. Seré anònim i desconegut per tothom. Però no em preocupa. És el meu gran objectiu, el meu sentit.

2 comentaris:

Gerònima ha dit...

Fes-ho.
Ara.
Ja.
Comença avui.

:)

Peix ha dit...

Em temptes molt i de fet últimament hi he pensat més que mai :)

Han de passar coses perquè faci el cop de cap. I que quedi clar, no m'estic de braços plegats esperant que passin soles. Ara bé, van lentes.

I és que en el fons sóc un cagat i no acabo de sortir del meu espai còmode perquè penso que s'hi ho faig aleshores no sabria pas com pagar el lloguer, el menjar, l'electricitat...

(què fas llegint tan lluny? No recordava haver-ho escrit, bé quan ho he llegit ja sí. Un any més tard continuo pensant el mateix, i no crec que canviï)

Creative Commons License