dimarts, 3 de setembre del 2013

Discurs

I si bé alguns podríeu pensar que no és del tot cert el que ara us diré no cal que en feu grans escarafalls i discursos eloqüents per tal de desvirtuar unes paraules que reflecteixen el més sentit d'una visió inherent a la pròpia percepció dels fets viscuts i alhora sàvies que el temps donarà la raó. I dic que alguns dubtareu de la veracitat del què us anunciaré ja que l'educació i els principis bàsics en què ens han instruït ha deformat inexorablement una realitat molt sovint injusta però coherent i lògica. I des de la meva absoluta, sentida i sincera humilitat us puc ben dir que en un principi vaig dubtar jo també d'una afirmació aparentment cínica i que em va semblar tirànica; una afirmació d'una magnitud inabastable que provocà la meva fugida i em vaig recloure durant tots aquests mesos amagat amb febre i delirant, a vegades per por a dur una càrrega insuportable, a vegades per la força d'unes paraules d'un poder immens. Però ara he tornat i ha arribat l'hora que us comparteixi el meu coneixement per tal de desfer aquesta bena que us encega i us distorsiona el saber veritable: sóc el millor.

2 comentaris:

Gerònima ha dit...

Ja ja ja!
M'encanta peixet!
Ningú ho dubta que ho siguis!
:)

Peix ha dit...

Gràcies, vaig tenir un moment de debilitat i va sortir el meu jo més profund i sincer sense que res ni ningú ho pogués evitar...
En fi, un desastre

Creative Commons License