dimecres, 27 de març del 2013

Text juxtificat

Si he de dir la veritat aquest web és generalment de caràcter impersonal, amb una estructura cronològica que s'actualitza de tant en tant i presenta anotacions diverses tal com si les apuntés en un bloc de notes.

I davant de qui em digui que aquest web és generalment de caràcter personal, amb una estructura cronològica que s'actualitza freqüentment i presenta informació o opinions sobre temes diversos, o també anomenat blog, m'hi planto i el desafio.

I per aquesta raó em justifico, cosa que només fan els valents malgrat algun ximple* ens vengui el contrari, que això és un bloc d'anotacions diverses i no un blog encara que s'hi assembli molt.


*ximple. Qui ho digui amb una xeix al principi també ho és, apa. S'ha de dir com si estigués escrit així: tximple. I fer el tximple a la platxa sempre serà acceptat, malgrat es faci el tximple. Prou. Aaah! Txa! O també anomenat destral per escorxar xxxximples! Tximplets tots aquells qui no segueixin les ensenyances del tot poderós Peix. I ara, tots els peixos a l'aigua els tximplets al foc. I les petxines també. Perquè no diuen peixina no, diuen petxina. I perquè? Perquè la diferència entre un peix i la petxina és la closca. I qui té la closca va? Va? Doncs sí, la petxina. Peix Dixit**. Vull ser anomenat Peitx d'ara endavant! Bé, no, és igual, oblidem-ho tot.

**dixit. En aquest cas millor pronunciar dicsit. I perquè? Jo, Peix magnànim i coneixedor de la veritat suprema, tinc la resposta i te la compartiré. Avui estàs de sort:
Per entendre perquè es pronuncia dicsit oblidarem tot el què ens han ensenyat a escola i utilitzarem el mètode de repetició també anomenat "Tapu". Si et dic ho repetirem moltes vegades. Prova-ho. Si et dic si et dic si et dic sietdic sietdicsietdicsietdicsitdicsitdicsit dicsit dicsit. Dixit.

Fi.

2 comentaris:

jpmerch ha dit...

No he entés un borrall, però estic d'acord amb tot.

Peix ha dit...

Jpmerch dixit.

Feu-li cas i estigueu d'acord també la resta.

Creative Commons License