dijous, 28 de març del 2013

Notícies fresques

Al Fresc co? 
No, Alfresco.

I ara una cosa completa ment diferent.

Estimada Juliett,
Et demano disculpes agenollat per la meva absència, espero que no t'hagi causat enuig més del necessari. Uns afers molt importants han impedit que pogués seure a l'escriptori per fer lliscar la ploma i expressar-me per tu amb tota plenitud i ara que tinc uns dies de tranquil·litat aprofito per fer-te arribar aquestes línies plenes de sentiments, de records i anhels.

Firmat,
Jean Antonie de Charmalieres
________________________


Estimat Jaen Antonie,
Quina il·lusió em va fer quan vaig rebre teva carta. Després de vuit mesos les meves esperances s'havien fos i patia per la teva vida. Oh Jean Antonie, em vas fer tan feliç... L'he llegit diverses vegades i cada cop m'emociono, de ben segur que me l'he après de memòria i la podria recitar en veu alta. Vull que m'expliquis tot el què has fet aquest temps. Si us plau, que els teus compromisos no demorin massa temps una nova carta teva.

La teva estimada Juliett
________________________


Estimada Juliett,
Et demano disculpes agenollat per la meva absència, espero que no t'hagi causat enuig més del necessari. Uns afers molt importants han impedit que pogués seure a l'escriptori per fer lliscar la ploma i expressar-me per tu amb tota plenitud i ara que tinc uns dies de tranquil·litat aprofito per fer-te arribar aquestes línies plenes de sentiments, de records i anhels.

Firmat,
Jean Antonie de Charmalieres
________________________


Estimat Jaen Antonie,
Quina il·lusió em va fer quan vaig rebre teva carta. Un altre cop després de vuit mesos les meves esperances s'havien fos i patia per la teva vida. Oh Jean Antonie, em vas fer tan feliç... Quan la vaig llegir un dejavue em va prendre a tota mi i a cada paraula sentia com si ja hagués viscut aquell moment. 

La teva estimada Juliett
________________________


Estimada Juliett,
Et demano disculpes agenollat per la meva absència, espero que no t'hagi causat enuig més del necessari. Uns afers molt importants han impedit que pogués seure a l'escriptori per fer lliscar la ploma i expressar-me per tu amb tota plenitud i ara que tinc uns dies de tranquil·litat aprofito per fer-te arribar aquestes línies plenes de sentiments, de records i anhels.

Firmat,
Jean Antonie de Charmalieres
________________________


Jaen Antonie,
No vaig llegir la teva última carta perquè ja me la sabia de memòria. 

Juliett
________________________

Estimada Juliett,
Et demano disculpes agenollat per la meva absència, espero que no t'hagi causat enuig més del necessari. Uns afers molt importants han impedit que pogués seure a l'escriptori per fer lliscar la ploma i expressar-me per tu amb tota plenitud i ara que tinc uns dies de tranquil·litat aprofito per fer-te arribar aquestes línies plenes de sentiments, de records i anhels.

Firmat,
Jean Antonie de Charmalieres
________________________


Estimada Juliett,
Et demano disculpes agenollat per la meva absència, espero que no t'hagi causat enuig més del necessari. Uns afers molt importants han impedit que pogués seure a l'escriptori per fer lliscar la ploma i expressar-me per tu amb tota plenitud i ara que tinc uns dies de tranquil·litat aprofito per fer-te arribar aquestes línies plenes de sentiments, de records i anhels.

Firmat,
Jean Antonie de Charmalieres

2 comentaris:

Arià ha dit...

Frescament divertit Francesc

Peix ha dit...

:) Gràcies Arià!

Creative Commons License